Sizce Almalı Mı?

17:04:00

Arkadaşlar hazır yarın Mango indirime giriyorken, alışveriş öncesi siteyi karıştırayım dedim ve bu tulumu çoook beğendim. Ancaaak, kararsız kaldım... Çok mu dekolteli yoksa, "yok yok süper" mi :)))

Sizce almalı mı ???



You Might Also Like

18 yorum

  1. Dekolte çok seksi ama çok da hoş valla . Giyebileceğin birşeyse kesinlikle almalısın ;)

    YanıtlaSil
  2. Canım bence çok şık ama giyeceğin yer ömenli eğer bu tulumu kaldıracak bi yere giyersen mutlaka al derim çok seksiiii:)

    YanıtlaSil
  3. off çok havalı bir model ! =) bence alınmalı =)

    YanıtlaSil
  4. wooow ben de bayıldım yeni yılda giyilmelik süper bence bacakına siyah çorap giyip bacak dekolyesini kapatırsan azaltmışta olursun çok ta yakışır bence al al al al :=)

    YanıtlaSil
  5. I love this, if the outfit comes together I would def! buy it, I love the cutout of the top and it goes perfectly with those shorts!

    -V

    http://stylishlyme.com

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle dekolte. alıp iç,ine birşey giysen komik olur boyle giyersen de cok açık sanki. bilemedim valla ben cesaret edemezdim..

    YanıtlaSil
  7. wuuu çok seksi....
    ortamın kaldırabileceği türdense hiç kaçırma derim ben :)

    YanıtlaSil
  8. Yılbaşında giyebilicek bi tarzı var havalı hoş ve sexsi Bakanların dönüp bi daha bakıcakları kesin hoş kombin yaparak çok şık olunabilir bence almalısın fiyatı ne kadar

    YanıtlaSil
  9. This post is really nice, I enjoied it so much! Wonderful dress!

    Take a look and maybe follow?: Cosa mi metto???

    YanıtlaSil
  10. waaaooowww çok şık ve çok sexiii,giyeceğin yere göre harika olabilir benceee :)

    YanıtlaSil
  11. Cok hos gercekten ama fazlaca dekolte kolay kolay her yere giyilmez :) bi kere bile giysem yeter diosan al yoksa bosa bir yatirim da olabilir:)

    YanıtlaSil
  12. keşke dekolte sırtta olsaymış.. önde pek iddialı olmuş ama yılbaşının en iddialısı sen olabilirsin :) buda almak için bi seçenek yada ii bi terzi müdahalesi ile dekolteyi azcık kapatabilirsin tamanın kapanmasıda havasını bozcak gibi... Ama sana yakışacağına çok eminim ben ...

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  13. OH.MY.GAWD. I die.

    Lovely blog, miss! Following you now on Google Connect. Hope you can share the love back by visiting my site too and maybe follow me too, if you want too? :)

    Much love from Canada~
    KD

    YanıtlaSil
  14. hayatımda karnıma kadar açık dekolte giymedim :)))
    onun dışında harika görünüyor.. ben olsam biraz modifiye ederek giyerdim sanırım, dekolteyi alt kısımdan biraz kapattırarak yani..
    merak ettim ne karar vereceğini.. :)

    YanıtlaSil
  15. bence al cok guzel

    http://stylishtimes.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. Hmmm oldukça iddialı, ben mümkün değil giyemezdim muhafazakarlığımdan değil göbüşümden (a evet bir de kocamdan) ötürü:)) Sanırım beldeki düğümü beğenmedim ben!

    YanıtlaSil
  17. harika bir tulum! Tabi ki kullanacağın yere bağlı! Ama dekolteyi birazcık olsun kapatabilirsin diye düşünüyorum! Aldın mı?


    http://dujufashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  18. ay herkes begenmıs ama ben begenmedım su on kısmını ozellıkle sortun ag kısmı

    YanıtlaSil