NEW PURCHASE...ROMWE

16:27:00

Romwe'de bildiğiniz gibi 2-5 Aralık tarihleri arasında %70'e varan indirim var ;) Sayısız kez sepetimi doldurdum boşalttım :) Ama en sonunda bu zipper kabanda karar kıldım... Fiyatı inanılmaz uygundu... 118,99$ 'dan 35,70$'a düşmüştü. Şu an stokta 2 adet kaldı. Böyle bir şeye ihtiyacınız varsa elinizi çabuk tutun bayanlar ;)

I purchased this coat from Romwe discounts. I'm waiting it impatiently to wear.


You Might Also Like

9 yorum

  1. canım bayıldım kabanına!!! güle güle giy hemen siteye ışınlandım baktım kalmamış!!:(( aynısın yeşili var olsun hadi onu alayım bari dedim ama fiyat çok farklı 95 dolar:( peki sana bir şey soracağım türkiyey shipping göremedim sen nasıl satın aldın gönderim nasıl olacak??? site bayağı güzelmiş de ben de niyetine girdim alışveriş yapmak istiyorum;)) şimdiden teşekküler sevalcim sevgiler...;))

    YanıtlaSil
  2. ayyy çok güzel umarım hemen gelir:)))) iyi günlerde giy tatlımmm:)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. veeee sold out! :(((
    alacaktım gerçekten hemen, çok beğendim..
    neyse, sende görücez artık :)
    öpüyorum çok..

    YanıtlaSil
  4. posh butik, cnm sadece bu renk indirime girmişti.arada 3kat fark var haklısın. shipping listesinde turkiye yazmıyor ancak üye olup adres girdğinde türkiyeye gönderimleri var;) maillede zamanında sormuştum özellikle cevaplamışlardı ;)bi sorun yaşayacağını sanmıyorum cnm alışverişinde ;)

    begüm,çok tşkler cnm benim. gelsin bi valla. acaip sabırsızım :))

    Wear a smile, burberrynin modeline bi kat daha fermuar eklenmiş hali :) bakalım kalitesi nasıl cıkacak :) ben alırken 4 adet vardı cnm. tşkler cnm. gelir gelmez hemen fotolarım zaten :))

    YanıtlaSil
  5. Çok güzelmiş canım, güle güle giy şimdiden :)

    YanıtlaSil
  6. çok tşk ederim cnm, sabırsızlıkla bekliyorum gelmesini :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba, ben de Romwe'den bir bluz siparişi verdim ama 4PX'in tracking sayfasından ürün Türkiye'ye gelince de takip yapılıyor mu acaba? Geçen perşembe Londra'da görünüyordu, o zamandan beri gelişme yok da şüphelenmeye başladım :) Bir de bizim gümrükten geçmesi için kimlik numarası isterler mi diye merak ediyorum... Şimdiden teşekkür ederim! :)

    YanıtlaSil
  8. Merve , cnm maalesef tam hatırlayamadım ama Tr ye girince geldiğini okudugumu hatırlıyorum:S Ama gümrük problemi kesinlikle olmuyor merak etme istemezler bişi. birde benimkinin geliş süresi ortalama 10 gün falan sürmüştü. eğer 10 gün dolmadıysa sıkıntı yapma bence. birde Romwe e-maillere hemen dönüş yapıyor aklına takılan bir şey var ise yaz sor ;)

    YanıtlaSil
  9. tamam biraz daha bekleyeyim o zaman, 13'ünde yola çıkmıştı:) teşekkürler!

    YanıtlaSil