Saç Düzleştiricisi Problemi :S

11:04:00

Günaydınlar herkese...
Bütün aksilikler hep üstüste mi gelir şu hayatta.Bu sabah bütün işlerim ters giderken, birde üstüne düzleştiricim bozuldu, meftaa oldu :S İnatla bekliyordum bozulacağı günü, işte o gün bugünmüş, vahh vah :))
Şimdi ben ne yapayım, nerelere gideyim, neler alayım:(
Hiçte bilmiyorum şu ara hangi model iyi, saçları parıl parıl, bir kerede düzdüz mis gibi yapan var mı ???
Sizin önerebileceğiniz bir model var mı arkadaşlar :S



You Might Also Like

12 yorum

  1. ben remington kullanıyorum. 2 sene garantili aldım bir kere reziztansı bozulunca 1 haftada yepyeni bir alet verdiler. 2. senemi doldurucam hala uzun saclarımı düzleşetirmede çok iyi ki benim saçlarım dalgalı ve çok kalın tellidir. yeni modeli de cıkmıştır seramik plakalı olması lazım tabi ne marka alırsan al=)

    YanıtlaSil
  2. benimde aklım remington ve braun ikilisi var ama model konusunda emin değilim :S

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle remington diyorum bende hem düzleştiricisi hem maşası var inanılmaz güzel en önemli özelliği ise ıslak saçlarada uygulanması

    YanıtlaSil
  4. acaba yerinde gidip her ikisinide deneme şansım var mı :s ıslak saçlara uygulanması çok güzel bir avantaj...

    YanıtlaSil
  5. benimde yenilemem lazım düzleştiriciyi..remington almayı düşünüyorum herkes onu söylüyor.

    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. cansın, evet cnm ya herkes remington diyor. peki hangi modeli acaba ?

    YanıtlaSil
  7. bence kesinlikle philips salon straight pro xl :) ismi uzun gibi geldi sanki ama zaten philipsin en çok satılan ürünü de o. ıslak saça uygulanmıyor bu ürün ama benim uzun saçımı 10 12 dk.da dümdüz yapıyor çok memnunum :)

    YanıtlaSil
  8. benim bozulanda philipsti. sağolsun kaç senedir benimle birlikte. emektar oldu 7 seneden sonra. gercekten memnundum. tekrar aynı markada alabilirm. philips e bu konuda gercekten güvenirim. bu modelide hemen araştıracağım cnm tşkler..

    YanıtlaSil
  9. bu konuda en iyisi kesinlikle philipsin geniş plakalı olan düzleştiricisi,ben saçlarıma daha az zarar versin diye rowenta respect aldım ilk çıktığında koyduğun resimlerdeki giibiydi inceliği;ama çok az tutamlar alarak yapmalısın;pratiklikten çıkıyor iş;ama geniş plakalı olanda en fazla 20 dakika sürüyor.Bir de yine de böyle ince düzleştirici alacaksan;geçende babylissin düzleştiricisini gördüm yanında maşa bedavaydı :D

    YanıtlaSil
  10. benim bozulanda philips ti. aklımda yine geniş plaka birşeyler almak var. philipse de güvenirim. tercihim tekrar philips olacak gibi. tşk ederim canım..

    YanıtlaSil
  11. piyasadaki duzlestiricierin cogunu denedim, simdiye kadar en iyisi chi wet and dry. biraz pahali ama kesinlikle iyi bir yatirim. fonlu gibi oluo ve bir kere de islak saci bile dumduz yapio.

    YanıtlaSil