Sizce Harley Davidson ?

17:05:00

Lise hayatımızın unutulmazlarından olan ve uzun modeliyle fırtına gibi esen bu botlar hakkındaki düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum arkadaşlar?
Keşke şu önündeki turuncu kocaman "Harley Davidson" yazmasaydı ne güzel olurdu değil mi?

Hadi bunu şu postumda bahsettiğim Bailey adlı modelle karşılaştırın. Olmadı beğenmediniz bana bu tarzda marka model önerin.

Fikirlerinizi bekliyorum ;)))


You Might Also Like

6 yorum

  1. alıp da pişman olduğum ve ağırlığından dolayı bir süre sonra yürümekde zorlandığım bir modeldi..hala kutusunda gıcır gıcır durmakta :)

    YanıtlaSil
  2. Canım modelleri çok güzel evet ama tek kötü yanı çok ağır olmaları belli bir zaman sonra ayakları ağrıtmaya başlıyor.Ben tabanlıkla kullandığım halde uzun müddet taşıyamıyorum çünkü dakikalar geçtikçe ayaklarını yerden kaldırmak istemiyorsun ve sürüyerek gidiyorsun.Bide çok uzun ömürlüler ben 4. seneyi dolduracam hala daha deformasyon yok,modeldende sıkıldım ama atmayada kıyamıyorum.Tık demiyo yani Harleylerimin üstüne 20 tane bot eskitmişimdir belki ama Harleyler baki kaldı....:)Tabiki yinede sen bilirsin ama bir kullanıcı tavsiyesi olarak ben eksi ve artılarını söyledim gerisi sana kalmış:)

    YanıtlaSil
  3. hehe valla lise yıllarımızın efsanesiydi, o zaman almamıştım içimde kalmadı desem yalan olur :) bende düşünüyorum almayı, bailey black daha güzel gözüktü gözüme fakat bende senin gibi acaba alsammılardayım ama kullananlardan hep duyduğum şey çok ağır, ki zaten yukarıdaki yorumlarda desteklemiş bunu. ben kararsızım ama illaki alırsam dediğim gibi bailey alırım

    YanıtlaSil
  4. ben bailey alacam, süet olanlar favorim, deriyi boşver, bu kapitone kılıklıların da uzunlarını seviyorum. bu arada farklı harley modelleri de var, daha sade olanlar altı daha ince olanlar onlara bak istersen..sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Ortadaki logoyu bende pek begenmedim canim..ve diger arkadaslarinda dedigi gibi oldukca agirlar..
    Steve Madden'in daha hafif motorcycle botlari var, ben bunlardan aldim kendime Frye'a alternatif olarak...sende bir dene, tavsiye ederim:)

    http://www.stevemadden.com/Item.aspx?id=62210&np=595_779

    YanıtlaSil