Nowhere Shoes

17:54:00

Çoğu yabancı blogger bu ayakkabılardan satın almak için bu sabahı bekliyordu. Salı sabahı web sitesinde satışa sunulacağı duyurulmuştu.
Nowhere'in yeni sezon için tasarladığı bu ayakkabılar, sivri ve metal kaplamalı burnu ile önümüzdeki günlerde bir çok bloggerın ayaklarını süsleyecek, benden söylemesi ;)

2 ayrı modeli var, biri normal ayakkabı formunda, diğeri ise bootie. Ben en çok siyah bootie olanı beğendim. Ama alınır mı, alınsa nasıl giyilmeli, bir düşünmeli :))







You Might Also Like

10 yorum

  1. Sivri burunlu ayakkabıları herkes beğenmez, ama 2 sezondur çoğu marka buna çalışıyor. bence o kadarda iğrenç değil :))) alırmıyım ? almam ama bootie'lerin görünümünü ben beğendim:)

    YanıtlaSil
  2. Ooouuvv sivri hem de baya sivri !! Kesinlikle almamalı :) Chiara Ferragni'nin böyle topuklu ayakkabısı var önü bunun gibi yuvarlak burun ona bak adını unuttum ama sitesinde vardır :)

    YanıtlaSil
  3. ne yalan söyliim ben de beğenmedim ://
    sivri buruna itirazım yok, gözüm de alıştı yeniden ama ne bilim bunun formu hoş değil bence..
    elin kling'i ben de beğenerek takip ediyorum ama her yaptığı da güzel olmuyormuş demek ki..:))

    YanıtlaSil
  4. Siri olmasına karşın ayrı bi havası var bence. Bootie olanları daha şık ön kısmındaki penceresiş cezbediyo tabii bir de metal burun detayı ben sevdim şahsen:)

    YanıtlaSil
  5. nasli, yok cnm yok almam ama bazı outfitlere farklı hava katacağı kesin:)

    Wear a smile, :))) topuk yüksekliği fazla değil ve aşırı sivri burunlu, onun yüzünden bir form bozukluğu var kesinlikle :)) ama bootielerin skinnyle ve etekle duruşunu beğendim ama alacak kadar değil :DD

    fashion house by zeto, canım bootie model kesinlikle daha hoş duruyor, burun ucu metali bu sezon çoğu modadevi kullandı gercekten hoş bir detay. bende senin gibi bootieleri sevdim;)

    YanıtlaSil
  6. şu an ilk aşamada beğenmesemde.nelere alışmadık ki buna da alışırız :)

    YanıtlaSil
  7. THAT IS REALLY COOL!! esp that silver tip..made it unique :)THANKS for ur comment so much ;) appreciate it

    YanıtlaSil
  8. pembe fiyonk, kesinlikle. bir ara herkes sivri burn giyiyordu, yine tam turu tamamlayıp o noktaya dönmüşüz anlaşılan moda halkasında:)

    Melissa Tchieu, thanks for your visit.. I'll be glad if you come again..

    YanıtlaSil
  9. bence kesinlikle cok cool!!

    www.ozlemce-lik.com

    YanıtlaSil