Harley Davidson Bailey Black

23:29:00

Son günlerdeki Ash takıntım sebebiyle tüm siteleri araştırdım, taradım ama ne kendi, nede benzeri yok yok yok. Dedim Amerika'dan getirteyim ama ne 37, ne 37,5 nede 38 stoklarda var. Kuş oldu uçtu mübarek :)) Bende alternatifleri arayayım derken lise hayatımızın başrol oyuncularından biri olan Harley Davidson'a baktım. Bailey adlı modelini beğendim sayılabilir, ama gidip denemek lazım. Tek sevemediğim üzerindeki metal detaylar ;)

I wanted a Ash boot for a long time, but I couldn't find it in Turkey and Ash's official website. There was no my shoe number in the stocks. So I started to search a similiar model of it. I like this Harley Davidson Bailey boots. I will try it in store as soon as possible ;) I don't like only the metal details :S


Birde ShoeTek'te bir bot beğenmiştim. Şu postumdaki bootieleri aldığım gün aslında web sitesinden beğendiğim bu botlar için ziyaret etmiştim mağazayı, ancak nubuk yapısını ve uzunluğunu sevmedim. Bana oldukça kalıpsız, yumuşak ve uzun geldi :S Sanırım daha kalıplı ve boğaz kısmı sıkmayan geniş bir model istiyorum...

You Might Also Like

11 yorum

  1. Baileyin bayan versiyonunu görmedim ancak erkek versiyonunu arkadaşıma aldık, o detay malesef çıkmıyor ve de bot inanılmaz ağır, ben on adım yürüyemem onunla yani :):)

    YanıtlaSil
  2. cnm bu yayınladığım bayan koleksiyonu. erkeğinden benim en yakın arkta var cidden ağır ama ben bayanın o kadar ağır olacağını düşünmüyorum :S yada umuyorum :) bi gidip deneyeceğim yarın..

    YanıtlaSil
  3. bana kaba geldi seval'cim ilk model, ayak kısmı kocaman görünüyor :// bir de yanındaki detay sence de biker'dan ziyade kowboy çizmesi gibi durmuyor mu??

    alttaki model daha cool gibi ama üst kısmı daha bol istiyorsan ben biraz daha bakın derim, yine de zevk ve seçim senin tabii..
    öpüyorum canım :)

    YanıtlaSil
  4. wear cnm çok tşk ederim öncelikle yorumun için. haklısın biraz kovboy, biraz motorcu tarzı ama ashı bulamayınca alternatif arayıp duruyorum :)) shoetek iyi hoş ama boyu bir biker boot'a göre oldukça uzun. ve boğaz kısmı resmen oturdu :) azıcık boşluk kalsın istiyorum :) seninde dediğin gibi sanırım biraz daha bekleyip aramak daha iyi olacak :)

    YanıtlaSil
  5. Motorcycle botlari oldum olasi hep cok sevmisimdir, tarzimi guzel yansittiklarina inanirim..Bu sezon bende sonunda hayalimdeki Frye botlara kavustum. Sorun su ki,kendi agirliklari epey fazla ve insan 1-2 blok yurudukten sonra resmen yoruluyor! Ama yinede markayi siddetle tavsiye ederim...

    Seni kesfettigim icin mutluyum Seval, banada beklerim:)

    http://followtheheelsatnight.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. Cnm, öncelikle hosgeldin umarım begenmissindir blogumu.Bende bugün gidip denedim harleyleri Cook beğendim, kaba ve ağır ama Cook güzel duruyorlar. Tam tarzım, casual outfitler için biçilmiş kaftan. Sanırım en kısa zamanda alacağım sanırım.
    Bu arada izleyicinim artık çok güzel bir blogun var.

    YanıtlaSil
  7. galiba onlara kalıyorum bebeğim yaa :))

    YanıtlaSil
  8. Kaba falan diyorsunuz ama bence bu Harley botlar kızlarda çok seksi oluyor.
    O metal kısmını beğenmesiyseniz, düz Engineer modeli de var.

    YanıtlaSil
  9. arkadaşlar ben erkeğim 23 yaşındayımm ağır giymeyi seviyorum mesela paulshark montum var 7 kilo 250 gr ağırlığı önemli değil bu bot ilk resim ayakta nasıl durur sizce ?

    YanıtlaSil
  10. arkadaşlar ben erkeğim 23 yaşındayım bi gençte nasıl durur ilk resimdeki bot ? almayı düşünüyorum ama şikayetvar.com da sürekli ya su geçiriyor demişler yada boyası aktı demişler çok pahalı alıcam ama birilerine danışmadan almak istemedim ? beni aydınlatırsanız cok sevinirim.

    YanıtlaSil