BURT'S BEES Radiance Night Cream & Nar Özlü Dudak Bakımı

00:28:00

Burt's Bees bildiğiniz gibi artık Türkiye'de Boyner ve bazı eczanelerde satılmakta. Bende onlar gelir ben dururmuyum dedim, Burt's Bees Radiance Night Cream ve Nar özlü dudak bakımını aldım:) Gerçi daha kullanalı 3-4 gün oluyor ama gece yatarken yüzüme verdiği o pürüzsüzlüğü, sabah kaltığımda aynada gördüğüm SWL'yi seviyorum ;) Sanırım uzun zaman sonra, vaadettiklerini gerçekleştiren bir krem ile karşı karşıyayız ;)
Benim bu kremden beklentilerim; bu soğuk günlerde gerim gerim gerilen cildimi neme doyurması pürüzsüzlük ve aydınlık vermesi. Haricinde kırışıklığım, lekem, sivilcem yok çok şükür ;) Fazla birşey istiyor muyum sizce?




Yapısı aşağıda gördüğünüz gibi sedefli. Yalnız tek kötü yanı benim için kokusu. Ben doğal şeylerin kokusunu sevemiyorum bir türlü, kozmetik insanıyım sanırım :) Bende koku aslında bir takıntıdır, yüzüme sürdüğüm şeyler mutlaka hoş kokulu olmalı yoksa midem bulanır :))) Bunun kokusu o derece rahatsız edici değil, hatta bazılarınız için mükemmel bile olabilir ama, ben doğal bal kokusu parfümle karışmadığı sürece pek sevmem :S


Dudak koruyucusunuda Nar'lı seçtim çünkü en güzel kokusu olan buydu ;) Etkiden önce koku :D
Ama nemlendirmesi çok etkili ve güzel.



Yaniiii....
Bu markayı deneyin, özellikle de cilt bakım ürünlerinizde "Doğal" tercih ediyorsanız bastınız, ayağınızı kaldırınız , hıh işte burada ;)

You Might Also Like

3 yorum

  1. Uzun zamandır nemlendirici aramıştım ancak sonrasında strivectin d ile tanıştım :)cilde ışıltı vermesi çok önemli benim içi ben de çok memnunum kullandığım kremden canım, ama olur da değiştirmek istersem çok merak ettiğim bu krem de aklımda olacak;)

    BeTwin Us

    YanıtlaSil
  2. canım nerelerdesin :) msn.de yoksun 2 gündür merak ettim kuzum...

    YanıtlaSil
  3. Betwin Us, cnm bende Chanel kullanıyordum en son,çokta memnundum. strivectin'i oldukça merak etmiştim ama bir türlü gidip bakmak kısmet olmadı. bunuda duyunca hadi alayım oldum, ama şimdilik memnunum ;) bu bitince strivectin'e kesinlikle bakacağım;)

    myprincess, cnm izinliydim. bugün ben geldim sen yoktun :S

    YanıtlaSil