Black & White From HM

16:43:00

Şu ara herkes Versace ile işbirliği yaptığı koleksiyonundan bahsetsede, açıkçası hiç beni çeken bir koleksiyon olmadı. Çünkü ben çok fazla rengarenk giyinen biri değilim ki koleksiyon bana göre oldukça renkli :)

Beni daha çok Beyaz & Siyah kontrasının kullanıldığı koleksiyon çekti. Renkler benlik, stil benlik daha ne olsun ;) Şu an mağazalara girdi mi bilemiyorum ama girmediysede yakındır ;)

 İlham alınası...


Kullanılan aksesuarlar şahane. Üst üste kolyelerle stilinizi konuşturun, zarf model clutchlar ile zevkinizi ;)



You Might Also Like

6 yorum

  1. Bende sana katılıyorum canım benimde tarzım olmayan bir kolleksiyon olmuş. Senin bu koydukların daha çok hoşuma gitti. Uzun siyah yelek, deri pantolon ve zarf çanta favorim.

    Sevgiler...

    http://ennstyle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. versace koleksiyonu benim için oldukça karışık desenli ve renkli :) istesemde giyemem yani:) bunlar daha sade ve giyilebiliritesi yüksek ;) bende yeleği ve spor ceketi oldukça beğendim cnm ;)

    YanıtlaSil
  3. siyah beyaz herzaman asil herzaman güzel:) çok güzeller:)

    YanıtlaSil
  4. bana da gina geldi versaceden gercekten... siyah beyazi her zaman tercih ederim :) guzel post guzel blog basarilaaaR! bana da beklerim fotograf konusunda yardimci olabilecegim bir sey olursa ulasabilirsin...

    http://nazlierdenphotography.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. çok güzel parçalar var burada gerçekten, deri şort hemen gözüme çarptı tabii ki :)

    YanıtlaSil
  6. pempe gönlüm sende, kesinlikle katılıyorum cnm ;)

    Nazlı, çok tşk ederim cnm. banada her yerde versaceyi görmekten bıkkınlık geldi :) belki sevebileceğim bir koleksiyon olsaydı neyse :) hemen bloğuna ışınlanıyorum cnm.

    Wear a smile, deri şortlar sende çok iyi duruyo ve taşıyorsun cnm ;)

    YanıtlaSil