Salıncak...

10:22:00

Sizde salıncakları çok sever misiniz ? Ben bayılırım, görür görmez tepesinde biterim. Millet "kocaman kız ne işi var" der diye düşünmeden... Hep daha yükseğe, en yükseğe havalanmayı, rüzgarın yüzüme daha hızlı çarpmasını isterim. Birde karşınızdaki manzara masmavi olursa, bırakın o salıncak sizi Maviliklere götürsün... Üzerinizdekilerin hiçbir önemi yok, basit bir t-shirt, bir jean ve sıfır makyaj...

Bu fotoğraflarım belkide haftalardır yayınlanmayı bekleyen fotoğraflardan sadece bir kaçı. Yavaş yavaş hepsi bir posta konu olacak. O çok kötü 10 günden sonra kendime gelme sürecimde bloğum ve yorumlarınız en büyük terapi benim için.



 Miss Poem jean, Mango t-shirt, Zara babet, Annemin şalı
Miss Poem jean, Mango t-shirt, Zara flats, Mum's scarf

You Might Also Like

7 yorum

  1. oh mıs gibi günes var
    seni biz hep boyle neseli gorelım
    hep eglen

    mutlulugun bozulmasın
    günlerin hep keyıflı gecsın

    YanıtlaSil
  2. burası neresi? ne kadar güzel gözüküyor.

    YanıtlaSil
  3. çok harika bir yer masmavi gökyüzüne asik oldum! salincakta sallanmayi bende çoook severim. ama salincaklarla ilgili iki kötü anim var. biri ben henüz 9 yasindayken ve delicesine salincakta sallanirken annesinin onu tutmaya çalismasina ragmen önümden geçen 3 yasindaki bir çocuga çarpisim :( o hizla bir çirpida durmak mükkün degildi. sonra bir salincak fobisi gelisti bende ama sallandim yinede, her saferinde bir çocugun canini acitacgimi aklimdan çikarmaya çalisarak. bir deiger ve son kötü hatiram ise Ankara'da yasarken, annem ve kardesimle bizim evin asagisindaki parka her zamanki yaz yürüyüslerimizi gerçeklestirip benim parkta oynamak isteyisimdi. yasim 14ttü ve ben salincakta sallanirken , kadini teki 'kak kiz ordan, kocaya gidecek yasa gelmissin sen daha salincakta sallancam diye ugrasiyorsun' deyisiydi. ne cahil insanlar var Allah'im, 14 yasindaki çocugu dedigi lafa bak. annem gerçi çok sinirlenmisti o kadina ve bende lafimi hiç esigemeyip sallanmaya devam etmistim.

    YanıtlaSil
  4. ayh şu hava ne zaman ordaki gibi olucak , en azından istanbul bahara girdi bizde girelim :/ ne güzel bir gün olmuş , salıncak çok severim bendeeeeeeeee :)

    YanıtlaSil
  5. Doğal toplanmış saçların ve şalınla güneş altında koşturduğun kareyi çok sevdim canım :)

    YanıtlaSil
  6. yaaa ne güzel görüntü :) nasıl güzel özgürlük koktu bana anlatamam :) Harika bi histir salıncağa binmek o boşluğa gidiyomuş gibi hissetmek bayılırım sen sallanırken ben hissettim. Manzara harika:)

    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. SWL canım arkadaşım allah bidaha üzmesin seni herzaman yüzün gülsün insallah...

    YanıtlaSil