Rimmel Flash Eyeliner

12:44:00

Eyeliner dediğiniz zaman benim için akan sular durur. Çünkü günlük makyajımda sadece göz etrafımı aydınlatıp, ya kalem yaa likit-jel eyeliner çekerim. Bu sebeple en fazla bitirdiğim makyaj malzemesi eyeliner'dır :) 

Rimmel'in Flash Eyeliner 'ını ilk defa aldım, bu tarz olanlar hem pratik kullanım hemde düzgün sürüş sağlıyor. Ben sadece zaman olarak avantaj sağladığından bu tarz ürünleri seviyorum, ama eyeliner'ını düzgün çekemeyenler, yeni başlayanlar ellerinin alışma döneminde bence bu tarz liner kullanmalılar ;) Bu ürünü gerçekten çok sevdim. Kalıcılığı yeterli, sürümü çok rahat, kalem sürer gibi liner çek... Bu tarz bir eyeliner arıyorsanız kesinlikle deneyin. Benzer olarak Maybelline Line Definer Pen'i vardı. Onu da tavsiye edebilirim. Ama fırça tasarımı olarak bence Rimmel daha başarılı ;) Maybelline'in fırçası biraz daha kalın, gözün iç kısmına sürerken zorlanabilirsiniz. 


You Might Also Like

11 yorum

  1. ben başka bir markanınkini kullanmıştım,ucu böyle kalem gibi.1 kere sürdüm attım.çünkü çıkmıyor içinden gözümü çiziyor falan.pek memnun kalmadım.ucu keçe gibi olanlardan kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  2. cnm zaten buda keçeli kalem gibi olanlardan :))yumuşak sünger gibi yani sen likiti almak için uğraşmıosun o zaten devamlı ıslak ;)ayrıca çokta yumuşak;) kesinlikle tavsiye ederim;)

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle bundan bir tane almalıyım,sürülüşü çok rahata benziyor.Fiyatı hakkında bilgilendirme yapabilir misiniz acaba? :)

    YanıtlaSil
  4. tabiki cnm. 12,95tl falandı, fiyatıda çok uygun.. bugün kullandım çok çok rahat... kesinlikle tavsiye ediyorum....

    YanıtlaSil
  5. not alınmıstır
    eyeliner surme ozurlusu biri olarak
    pratik yapmak ıcın alınmalı :)

    YanıtlaSil
  6. eyelinersız geçen bir günüm benim de yok ancak nedense bu keçeli eyelinerları sevmiyorum. çabuk bitiyorlar ve hemen içleri kuruyor. ama rimmel'de eğer böyle bir sıkıntı görmedim dersen deneyebilirim : )

    YanıtlaSil
  7. canım ben de liner hastasıyım bişi sorcam ben simsiyah severim koyuluğu nasıl?

    YanıtlaSil
  8. Kova kadınım, canım valla bugün kullandım cooook pratik . Kesinlikle not al valla canım. Öpüyorum...

    Beyaz büyü , canım valla yazdığım gibi ilk defa aldım rimmel in bu ürününü su an için kuruma yok ama bir ay sonra ne olur bilmiyorum.ama pek kuruyacaga benzemiyor gibi:s Birde fiyatı çok uygun sürümü çok çok rahat:) tam çantalik.

    Moda kesh, canım yeteri kadar siyah . Ama kısa zamanda swatchlar blogda postlarım cnm o zaman daha iyi olur sanırım.

    YanıtlaSil
  9. Güzele benziyor, ben de bakayım gidince :)

    YanıtlaSil
  10. Nereden almistiniz. Ben hic biryerde bulamadim.

    YanıtlaSil
  11. @sevda s, bak cnım kesinlikle.

    @Adsız, cnm ben Marmara Forum Watsons'tan aldım. Çoğu watsonsta bulunabilir.

    YanıtlaSil