NEW IN... SUNGLASSES

14:34:00

Bugün Istanbul'da hava muhteşem ötesi. İşe gelirken isyanlardaydım "ne işim var bu havada ofis içerisinde" diye, ama yapacak birşey yok. "Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin" demiş atalarımız :) 

Şubat başından beri gözlük arayışları içerisindeydim. Gözlükte tarzım bellidir benim, klasik aviator ve wayfarer'ciyim :) Hiç bir yerinde taş parıltı olmayacak, dev gibi armalar olmayacak falan gibi takıntılarım var. Bu yüzden bana en hitap eden marka hep Ray-Ban olmuştur ve bütün gözlüklerim hep birbirine benzer :) Neyse efenim, bu aralar tortoise çerçeve bir gözlük istemekteydim. Rayban, Hugo Boss, Ralph Lauren, Marc Jacobs gibi markalarda aslında istediğim modeli buldum ama maaşı alana kadar beklemem gerekmekte. Bende H&M'den istediğim modelin birebir muadili olan bu gözlüğü aldım ve kullanıyorum. Yüzümde duruşunu çok seviyorum. Umarım ay başında almayı düşündüğüm de bunun gibi durur yüzümde :) En kısa zamanda bir outfit postuyla sizinle paylaşmayı umuyorum. 

Peki siz gözlük alırken nelere dikkat edersiniz? En sevdiğiniz markalar?




You Might Also Like

10 yorum

  1. kesinlikle rayban istiyorum bende bir taneee ihtiyac kesin :) çok hoş canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. bence cok guzel, gule gule kullan, ben de senin gibiyim tas pirlanta vs olmayacak, sade,siyah ve buyuk gozlukler favorim

    YanıtlaSil
  3. bence wayfarer modellerine bayılırım. Senin gözlükte harikaa görünüyor. iyi günlerde kullan cnmcım.

    modaliza.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben gözlük alırken yüzüm geniş olduğundan ufak durmamasına ve burnuma oturmasına dikkat ederim.Bu tarz gözlükleri ben de çok beğeniyorum çok güzelmiş güle güle kullan canım ;)

    YanıtlaSil
  5. Bu da güzel canım,olsun istediğini de alırsın zamanı gelince yeter ki evrende içççten iste:))Ben camları açısından kesinlikle marka gözlük tercih ederim.En iyi camlar eskiden Ray-Ban'deydi ha tabii yine camları iyi ama eski kalite artık hiçbirşeyde yok:( Neyse dediğim gibi ben öncelikle camlarının UV ışınları olabildiğince kıranını tercih eder ve sonra da modeline bakarım. Şanslıyım ki yüzüme birçok model cuk diye uyuyor. Bir de şanslıyım ki 2 ağabeyimin de gözlük mağazaları var:)) Ray-Ban wayfarrer'ım ve aviator'ım olmazsa olmazlarımdır.Onlar eskidikçe hep yerine aynıları gelir.En son da şu Prada gözlüğü aldım biraz sana süsü, püsü açısından uymuyor ama ben geçen sezondan beri takıktım:))

    http://papis-style.blogspot.com/2012/02/new-in.html

    YanıtlaSil
  6. Super cnm benim de buna bnezer h&m leopraim var,ben tom ford ve prada. Seviyrm

    YanıtlaSil
  7. Çok güzelmişş^^ Güle güle kullan canım ;)
    Ben yüzüme hangisi iyi olursa onu alıyorum, ailede bir gözlükçü olması da bu konuda iyi oluyor ;))

    YanıtlaSil
  8. çok güzelmiş canım güle güle kullan..rengi de çok hoş...sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Çok güzelmiş canım hem modeli hem deseni güle güle kullan tatlım:)

    YanıtlaSil
  10. cokkk guzellmısssss gule gule kullannnn:))) benımde oyle takıntılarımm vardır....ama cok begenırsem takıntılar ucar gıder:)))

    YanıtlaSil