LANCOME Doll Eyes Mascara

14:37:00

Rimel deyince benim aklıma ilk gelen marka her zaman Lancome'dur. Tabiki hep Lancome kullanmam ama mutlaka bir adet çekmecemde durur. Gerçi makyaj çekmecemde bir dolu rimel var, çünkü bana göre makyajı gösteren güzel boyanmış kirpiklerdir. Lancome rimel deyince benim aklıma hep Hypnose gelir, bu yüzden neredeyse Hypnose ile çıkan bütün seriyi denemişimdir ama klasik Hypnose üzerine maskara tanımam. Doll Eyes'ı çıktığından beri çok merak ediyordum, nette hakkında çok güzel yorumlar okumuştum. Daha fazla dayanamayarak Misspera'dan aldım. Veee bu rimeli klasik Hypnose kadar çok sevdim. Ambalaj olarak Hypnose Drama'ya benzemekle birlikte, fırçası çok daha kullanışlı. En dipteki ufak kirpiklere bile ulaşmayı sağlıyor. En kısa kirpikleri bile uzatıyor ve yeteri kadar hacim veriyor. Ben çok beğendim bu rimeli... 

Bir başka konu ise, Misspera adlı kozmetik ve parfüm alışveriş sitesi. Yurtdışı kozmetik alışverişinin kısıtlandığı şu günlerde bence bakımlı bayanlar için süper bir seçenek. Fiyatlar bildiğimiz büyük firmalara göre çok daha uygun. En sevdiğim özelliği ise kargo ücreti ödemiyorsunuz. Ayrıca kargosu çok hızlı, siparişi verir vermez neredeyse hemen kargoya veriliyor. Ya sipariş verdiğiniz günün akşamı yada en geç diğer gün kargonuz elinizde oluyor. Birde kutuyu açtığınızda sadece ürününüz değil, minik güzel sürprizlerde sizi karşılıyor. Ufakta olsa bu minik hediyeler beni o kadar mutlu ediyor ki. Bana 212 Sexy Men sample ile Olay Jel Nemlendirici(tam boy) hediye göndermişlerdi. Buradan kendilerine tekrar çok teşekkür ediyorum. Sizde güvenle alışveriş yapabileceğiniz, müşteri hizmetlerinin ve kargosunun hızlı, fiyatlarının uygun olduğu bir kozmetik sitesi arıyorsanız, Misspera'yı kesinlikle tavsiye ederim.

Ps: Bu yazıyı sadece kendi alışveriş memnuniyetimden dolayı hazırladım. Kesinlikle firma reklamı ve hediye ürün değildir.


You Might Also Like

9 yorum

  1. canım iyi günlerde kullan verdiğin net adresine bakıyorum hemen... ;)

    YanıtlaSil
  2. Hypnose dramam bitsin bununalicam saol kuzu:)optumm yrn bulussak mi? Hbr bekliyrm

    YanıtlaSil
  3. guzel gunlerde kullan.
    bu rimeli cok merak ediyordum ama hic memnun kalmadı alanlar demisti almak istedigim zaman satıcı bende bırakmıstım.. uygulanmıs halini de koyabilir misin acaba bloga?

    http://lifewithhk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. my princess, bak cnm hemen gerçekten tavsiye edebileceğim güvenilir bir site ;) özellikle parfüm seçenekleri çok fazla, tam senlik ;)

    khaleesi style, cnm denemelisin. gün içinde uygulanmış halinide post atıcam o zaman daha net bi bilgin olur;) cnm yarın bi kaç işim var işle ilgili ama ayarlarsam mesaj atarım sana olur mu ?

    Hello Kitty, çok tşkler cnm. valla ben şu an için memnunum. gerçi kişiden kişiye beklentiler değiştiğinden bişi diyemicem ama mesela bende Drama 'yı hiç sevmemiştim, ama acayip müptelaları var onunda :)) Bugün içerisinde mutlaka uygulanmış halini paylaşıcam hayatım. o zaman daha fikir verici olabilir ;) öptüm..

    YanıtlaSil
  5. lancome ürünlerinden ruj ve mascara ben de kullanıyorum cidden güzel..

    YanıtlaSil
  6. benim de en sevdigim rimelim Lancome Hypnose oldugu icin cok merak ediyordum, denemeden satıcıların sozunu dinlememek lazım aslında bir turlu ogrenemiyoruz :) bekliyorummm, tesekkur ederim :)

    YanıtlaSil
  7. chfashiontrend, maskarada bence bir numara lancomee ;)

    Hello Kitty, kesinlikle cnm. ben genelde satıcı sözü dinlemem,zira onların yüzünden, çok fazla kullanmadığım şey aldım :) bugün fotoları netbooka atamadım ama yarına mutlaka uygulanmış halini paylaşıcam. görüşmek üzere;)

    YanıtlaSil
  8. ınsallah ruperdır ve cok begenırsın :))) ben artık neyı deneyecegımı sasrdım cunku

    YanıtlaSil
  9. canım ben çok sevdim bu rimeli ;) buda dene bence;)

    YanıtlaSil