H&M Fresh Start Koleksiyonu

10:05:00

Herkese Günaydın...
Başsağlığı dileyen, acımı paylaşan bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim. Sevinçler paylaştıkça çoğalır ya hani, işte acılarda paylaştıkça azalır. Fakat hiç bir zaman bitmez, o hep içinde biryerlerde seninle yaşlanır ve yok olur. Ama hayat o kadar hızlıdır ki akmaya devam eder, normal seyrine döner yada dönmek zorundadır. 

Bugün işe başladım ve daha iyi olmak için kendime söz verdim. Başka birşey için daha söz verdim;
"Keşke dememek için, sevdiklerinize zaman ayırın ve onları ne kadar sevdiğinizi, değer verdiğinizi her fırsatta dile getirin. Bazen bunun için çok geç olabilir."
.............

Aslında hiçbirşey zevk vermiyor bana bu ara, ama bloğa dönmenin ve sizlerin muhteşem enerjilerinizi yansıttığınız sayfalarınıza göz gezdirmenin bana iyi geleceği kanaatindeyim. Bende bugün sizinle H&M 'in ilkbahar için çıkarttığı Fresh Start Koleksiyonu'ndan beğendiğim görselleri paylaşmak istedim. 
Parıltılı elbise tam benlik bir seçim ;) Siz bir seçim yapsanız eğer hangi parçayı seçerdiniz ?




You Might Also Like

4 yorum

  1. Ayy o kadar çok irdelemişim ki yeni sezonu şu gördüğüm tüm parçaların renklerini ve fiyatlarını ezberlemişim. Zaten daha faydalı bişey hatırlasam şaşardım:)

    YanıtlaSil
  2. ben o pembe ceketı ısterdım
    o altın rengı kazagı
    yeter :D
    cok alcak gonulluyum gozum tok diğer arkadaslara da kalsın

    YanıtlaSil
  3. Canııım, napıcaz hayat devam ediyor. İçimizdeki ateş ilk zamanlar gibi olmasa da hep yanıyor yerini kora bırakarak yanıyor.Bunu ancak yaşayan bilir. Ben de 6 yıl evvel koca çınarımı, babacığımı kaybettim. Allah bize bu acılarımızı unutturmasın. Hayatın tek gerçeği işte. Sana yüce Rabbimden sabır diliyorum:(( Zamanla herşey normale dönecek:(

    YanıtlaSil
  4. Parıltılı elbiseyi ben d eçok sevdim. Yalnız o altın rengi bluzdan gın ageldi H&M de mi yaptırmış. Zara yıkılıyordu bu sezon o bluzdan hem de her renk.Altın rengi bluzun solundaki kombinde çok hoş.

    YanıtlaSil