Wanted

23:22:00

Türkiye olarak geçirdiğimiz bu kötü günlerde nerdeyse çoğumuz post yapmak istemedik. Ellerimiz klavyeye bir türlü gitmedi. Şimdi de Van'daki 7.2'lik depremle bir sürü insanımızı kaybettik. Herşey de üst üste gelir mi? 

Bu postumda yardımlarınızı nasıl ve nereden yapabileceğinizi yazdım. 
Arkadaşlar elinizden gelebilecen en ufak yardımı esirgemeyin olur mu? Bende yarın sabah belediyeye elimden geldiğimce su,süt,kuru gıda, bebek bezi, kazak,bot,battaniye daha ne olursa kolileyip götüreceğim. Yardımınız ufak olsa bile sakın çekinmeyin, o ufacık kutu orada bir çocuğun yüzünü kocaman güldürebilir. 

Şehitlerimiz için, depremzedelerimiz için YAS'ımız hala devam etmekte. Ama unutulmayacak birşey var ki, hayatta devam etmekte. Ve biliyorum ki bizler onları unutmazsak, iyi olursak, onları kaybetmemize yol açan yanlışları düzeltebilirsek,birlik olursak onlar yattıkları yerde daha mutlu olacaklar. 

Peki ben bu aralar neler yapıyorum? Gribi atlattım, moral bozukluğu hala devam etmekte ama daha iyiyim, iyiyiz, iyi olmak zorundayız. Genelde bir bayan için iyi hissetmenin bir yoluda alışveriştir. Benim istediklerim işte bunlar; Michael Kors altın rengi bir saat ve Pelerin kaban. Hadi saatin yeri belli de, pelerin kabanın benzer modellerini nerede bulabilirim???




Herkese daha iyi gececek günler dilerim....






You Might Also Like

5 yorum

  1. Merhaba SWL,
    Saat konusunda aynı marka ve rengi istiyoruz saat&saat de şu : http://www.saatvesaat.com.tr/saat/Micheal-Kors/13/UrunDetay/Micheal-Kors-MK5105 model güzel ve baya indirimli.ben almayı düşünüyorum belki sen de bakarsın.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Pelerin montlardan stradivarius'ta var... Hatta 100 TL=)

    YanıtlaSil
  3. Aysun Karaalioğlu, cnm baktım o modele çok hoş ama birazcık daha uzununu istiyorum. eğer bulamazsam alıcam sanırım :) tşkler;)

    Aysun, evet cnm bende saat&saat e bakmıştım dün. senin gösterdiğinde çok hoş ama ben bu modele taktım sanırım :)

    Alışveriş Dellysi, oo süper fiyat. orayada kesinlikle bakmalıyım. çok tşkler canım ;)

    YanıtlaSil
  4. ya peki bu saatin kodu nedir acaba nereden bulabiliriz

    YanıtlaSil