Dibim Geldiiii :)

17:31:00

Ya sarı ne zor renkmiş :) İkide bir yok dibi, yok rengi, yok bakımı :) Valla 4 aydır sarışın takılıorum, lanet ettim:) Sarıda hoşumada gitmiyo değil hani :)  Ama yine uzadı saçımmm :) Rafet bana böyle diyo "aşkım dibin gelmiş" :) Ya milletinkiler rengini kesimini değiştirseler bile fark etmiyo, bizimki 1 cm lik değişikliği bile zınk diye görüyo :) Ya diyorum ilgilenmesene benlee sananeeee :)  "Sende bi tuhafsın ilgilensek bişi, ilgilenmesek vırvırvır konuşuosun" cevaba bak :) EEE işime gelmiyo ama dimi :) Güzelse söle, değilse bişi deme :) Ahahaha :)
Yalnız nerden girdim konuya, yine nereye geldim :) En kısa zamanda kuaföre uğrayıp dip boya yaptırmam lazımmmmmm :) Yanlız benim saçımda ne koyuymuş yaa, boyatmadan önce bu denli koyu olduğunu tahmin etmezdim :)

Resim temsilidir...

You Might Also Like

4 yorum

  1. aynen!! sırf sarıdan bu yüzden vazgecesim var ama yapamıyorum ya :D

    YanıtlaSil
  2. chunli, canım kesinlikle bende devamlı düşünüyorum kahveye fln döneyim diye ama bununda havası bi başka yaaa :D demişti kuaför bağımlılık yapar diye dinlemedimmm ahhh :)

    YanıtlaSil
  3. dibim düşüyo nefret edıyorum oturup beklemekten aklıma gelen ne kadar şey varsa içimden sövüyorum ama hiç sarıdan vazgecemıyorum bende..sarı değilde bal rengini deniycem düğünümden sonra :)) tabiii:)

    YanıtlaSil
  4. myprincess,Al bendende o kadar. Normalde zaten öle beklemeyi seven bi tip değilim her işim anidir. Kuaförde ölüyorum yaa. Önüme dergi mergi getiriyolar ama inat diil mi okumuyorum alabilirsiniz diyip yolluyorum :D Yanlız bal rengini dene yakışır eminim...

    YanıtlaSil