Sözde Ne Giyilir? Acil Yardım!!!

20:43:00

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var. Ekim'in ilk haftası aile arası söz keseceğiz Rafet'imle. 
Ben ne giyeceğim henüz belli değil :S Zaman da kalmadı fazla. Yahu ben ne giyeceğim :))) Biraz abiyeye kaçabilir mi, yoksa hanım hanımcık mı olmalı, ne renk olmalı... Yaaaa ne giyilmeli??? Kafayı yemek üzereyim :))
Hadi bana yardımcı olun arkadaşlar... Yorumlarınıza , deneyimlerinize ihtiyacım var...

Hangi markalara bakmalıyım? Elbise mi olmalı, yoksa takım mı? Saçlar nasıl olmalı? Peki ya makyaj ve aksesuar? Allahım yedim sanırım şu anda kafayı :))

Eğer benim içim kombin yaparsanız, sevalvemoda@hotmail.com adresimden bana iletin olur mu?

You Might Also Like

17 yorum

  1. bence elbise olmalı !
    en sevdiğin renk neyse böyle özel bi günde ben olsam onu seçerdim ;)
    twiste bakabilirsin bence çok sevimli elbiseler var tam da o güne uygun olabilir ;)

    YanıtlaSil
  2. Valla ben takım giydim hayatımın hatasını yaptım, şimdiki aklım olsaydı kesinlikle elbise giyerdim. Çok fazla şıkırtıya kaçmadan hanım hanımcık bi görüntü yakalamaya çalış. Şimdiden hayırlı olsun, allah kolaylık versin:))

    YanıtlaSil
  3. alice, cnm benimde aklımda elbise var ama aklım karışık. nasıl birşey olmalı? renk ne olmalı? boyu nasıl olmalı. dekoltesi olmalı mı? bir türlü kafamda oturtamadım :S

    YanıtlaSil
  4. mimozayım, bende sanırım elbise tercih edeceğim ama bu işleride bilmediğimden ölcem sıkıntıdan :)kesinlikle hanım hanımcık olmalıyım haklısın cnm. çok tşk ediyorum iyi dileklerin için.umarım su gibi hemencecik şu günler geçer :)

    YanıtlaSil
  5. Sık bır elbıse ; dızde veya bıraz dız ustunde ancak dekoltesı olmayan bır elbıse cunku aıle arası resmı bırsey olacagı ıcın :)) harıka olur..sevgıelerr

    YanıtlaSil
  6. kokosss, kesinlikle öyle olmalı. bende o şekilde düşünüyorum ama hafif abiyeye doğru kaçabilir miyim onu da düşünmüyor değilim. Çok tşk ederim cnm..

    YanıtlaSil
  7. bu postu takibe aldım tabi yorumları da ben de aynı dertten muzdaribim :) daha zaman var ama ne giysem derdine düştüm gezmediğim yer kalmadı ama içime sinen de bir şey yok umarım sen istediğin gibi bir şey bulursun Seval, şimdiden mutluluklar :)))

    YanıtlaSil
  8. meraba canım bende senn gibi kamıştım her kafadan farklı ses çıkıodu yok tek renk gy yok kapalı olsun yok sade olsun dnlednmii hayır:)bi kere oluyor sonçta pudra bir abiye gymiştim pişmanda değilim içinden ne geçiosa o yani canm hayırlı olsn

    YanıtlaSil
  9. Bence sade ve şık bir elbise tercih etmelisin kesinlikle, dekolteden ve fazla aksesuardan uzak durmalısın:) Machka'ya bakabilirsin elbiseler için, gerçekten güzel modeller oluyor. ve şimdiden çok çok mutluluklar dilerim:)

    http://everysecondhand.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  10. bence diz boyunda şık bir kokteyl elbisesi çok uygun olur.. böyle günlerde çok fazla mutaassıp giyinmeyi de doğru bulmuyorum ben, yani her zaman dekolde giymeyi seviyorsan elbisede hafif bir göğüs dekoltesi hoş olabilir.. renk olarak siyah giyme de ne giyersen giy :P matemde gibi görünmek istemezsin.. :))
    bu tarz elbiseler neredeyse tüm mağazalarda var, seçim tamamen bütçeye bağlı..
    hafif abiyeye kaçayım mı demişsin, bence kesinlikle gündelik bir elbise olmamalı.. şifon, viskon, krep vb kumaşlar uygun olabilir, belki bandaj elbise gibi birşey bile olabilir, bcbg tarzı :)

    umarım fikir verebilmişimdir şekerim, şimdiden mutluluklar :)


    Wear A Smile!

    YanıtlaSil
  11. Canım bence İpekyola bakmalısın hafif abiye olan tam söze uygun harika elbiseler var.Diz üstü yada altı olabilir ama kesinlikle dekolte olmasın el öpeceksin sonuçta eğilmen gerekecek:)Renk olarakta iddialı olmayan sade renkler tercih edebilirsin .Hevesini bence nişana sakla.Şimdiden mutluluklar canım hayırlı olsun....

    YanıtlaSil
  12. ben böyleydim :)

    http://lifebymughetto.blogspot.com/2010/07/soz-torenim-ile-ilgili-detaylar.html

    YanıtlaSil
  13. Şık ve hafif dekolteli olmalı. Sade bir seçim yapacağınızı düşünerek hafif dekolte diyorum, hafif dekolte ile resmi görüntüyü kırabilirsiniz.

    Söz sonrası, nişan yapmayacaksanız hafif abiyeye kaçabilirsiniz.

    Mutluluklar dilerim. :)

    YanıtlaSil
  14. Styleboom bu konu hakkında çok güzel bir post hazırladı.Mutlaka buna bakmalısın sana fikir verir :)

    http://style-boom.blogspot.com/2011/08/kz-isteme-soz-nisan-ne-giymeli.html

    YanıtlaSil
  15. bnce pudra pembesi diz üstü çok bhafif dekolteli bi elbise.minik aşağıdan bi topuz.inci kolye ve küpe.bronz makyaj bitti:) mutluluklar:)

    YanıtlaSil
  16. sade ve şık çok mini olmayan bir elbise olabilir somon renk olabilir..

    http://cansansalmoda.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. çok tşk ederim arkadaşlar yorumlarınız için. İçime sinen bir elbise bulduğumda mutlaka paylaşacağım. Önerdiğiniz markalara kesinlikle bakacağım;)

    YanıtlaSil