Smiley...

19:34:00

Bayram sonrası ilk post... Sizi sizi tatilciler sizi... Biz burda bayram seyran dinlemeyip çalışalım, siz ohhhh keyif yapın... Oldu mu şimdi bu, hıııı oldu mu ??? :)))
Bu kombini bayramdan önce, Rafet'imle birlikte akşam yemeği için Bebek'e gittiğimiz gün giymiştim. O gün zaten içimize kurt mu düşmüş, ne olmuş bilemedim :) Devamlı yedik ve devamlı gezdik :) Önce Bebek, ardından İstinye Park, sonra tekrar daimi mekan Cadde'ye dönüş :) O gün ki kıyafetimde bütün bu mekanlara abes kaçmadı ve oldukça da rahattı... Peki ya çantama ne demeli??? Bu ara aşk yaşadığım gardrobumun diğer üyesi... Ötekini siz zaten biliyorsunuz :)))

I wore this outfit when we went to Bebek for dinner before Bayram. That day, we continuously ate and changed in. First Bebek, than İstinye Park, finally Cadde. This outfit fitted to all places. And it was so comfortable,too. What about my bag ??? I'm fall in love it nowadays. You already know my other love :))






Jean : Crocker / Üst : Adil Işık / Ayakkabı : Dorothy Perkins / Çanta : Celine Model(GG)
Jean : Crocker / Top : Adil Işık / Shoes : Dorothy Perkins / Bag : Celine Model


You Might Also Like

13 yorum

  1. cnm yine cok hos olmussun, ayakkabilarina özellikle hayran kaldim ...


    iyi pazarlar ♥

    YanıtlaSil
  2. ayakkabıların çok yakışmış,çantada çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. çok şıksın yorum yapamadan geçemeyeceğim

    YanıtlaSil
  4. Ben de cok sevdim cantani, nerden aldin tatlim?

    YanıtlaSil
  5. Smart-casual cok hos bir kombin olmus ;))) Canta ve ayakkabi favorim ;))) Opuyorum xxx

    YanıtlaSil
  6. Çantan süper ama ayakkabılar da güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  7. Çanta aşk yaşanacak kadar güzel gerçekten, hangi outfitle kombinlense kendisini belli edecek kadar stil sahibi bir parça :)


    http://betwinus.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. ayakkabına ve üstüne bittim!araban çok güzelmiş..kombinde çok hoş =)

    YanıtlaSil
  9. civciv, çok tşk ederim cnm.

    özge, çok tşkler cnm.

    sema, çok tşkler hayatım.

    madammoda, tşkler canım. GG den badefashion adlı satıcıdan aldım cnm.

    emilie trend,çok tşk ederim cnm, beğenmene sevindim.

    YanıtlaSil
  10. sevda s.,çok tşkler cnm.

    Betwin Us,çok tşkler canım. kesinlikle katılıyorum. bu arada bloğuma hoş geldin;)

    seda, çok tşkler canım benim.ahhh nerde benim arabam değil o:) benimki yan tarafta ama tesadüfi bu görünmüş.

    veee adsız arkadaş,öncelikle adsız yorumları yayınlamıyorum. ismin görünseydi eğer seve seve "o yorumunu" yayınlardım.yine de cevap hakkın var.ben zaten orj. diye yazmadım. zaten GG den aldığımı beni takip eden bütün followerlarım biliyor. senin içinde tekrar ekledim. umarım memnun olmuşsundur.yalnız cesaret falan filan, bunları geçelim. ben burada iş değil, kafamı dağıtıyorum. bu nedenle şu mecraa da birbirimizi üzmeyelim. ben olabildiğince çizgimi bozmuyorum, kimse içinde bozmam.lütfen saygı ve eleştiri sınırlarını aşmayalım.

    YanıtlaSil
  11. kombin güzel hatun güzel ama şu ay yüzünü gizleme be kuzum ne olur .( mucx

    YanıtlaSil
  12. :) stil direktörüm benim... valla benimkinden izin çıkmıyo napim. bide resim çalınma olayları, fake profiller falan böyle daha iyi sankim :) tşk ederim. öptüm..

    YanıtlaSil
  13. adsız, Celine model yazıyor dikkatli okumanı tavsiye ederim. Ayrıca neden hala "adsız" yazdığına anlam veremedim. Belki şu anda sende "çakmasın" ben nerden bilebilirim??? Bu tarz eleştiri yorumlarında neden hep adsız tercih edilir onuda anlamış değilim. şimdi moda konusuna gelirsek orj. kullanınca mı modayı takip etmiş oluyorsun??? benim izleyicilerim bana GG den hangi satıcıdan aldığımı bile soruyorlar. Herkes neyin ne olduğunu biliyor. Merak etme... Bir dahada lütfen adsız yazacaksan yorum yazma.Zaten yayınlamıyorum...

    YanıtlaSil