Düşün Düşün Düşün... Hala Ne Giyeceğimi Bilmiyorum :)

00:07:00


Şu yukarıda okla gösterilen kişi var ya, o kişi hala sözünde ne giyeceğine karar verememiş, aklı karışık, sıkıntılarda bir insan :) 

Dün kısa bir zaman mağazalara bakma olanağım oldu. Machka, İpekyol, Twist, Adil Işık, birde sanırım Network 'e bakabildim:) Ayyy neye baktığımı bile bilmiyorum hala :) Machka'daki elbiseleri beğendim daha çok. Network biraz daha resmi kaçtı ama yine de gideri var. Aklımda Bebe ve BGN de var, onlarada bakmam gerekiyor sanırım :) Eee birde bunun ayakkabısı var :) Tabi önce ne giyeceğime karar vermem gerek ama, acaba "önce ayakkabıyı mı alsam" demiyor değilim :))) 

Sizlerin bana extra git şu mağazaya da bak diyebileceğiniz yerler var mı ??? 
Bu hafta sonu beni büyük bir alışveriş maratonu bekliyor sanırım :)

İyi Geceler, Hepinizi Kocaman Öptüm...

You Might Also Like

7 yorum

  1. TR'de olmadigimdan onerim olamayacak ama sana kolayliklar canim, umarim guzel bir kiyafet bulursun ^_^ Bence guzel bir elbise uygun bir secim olurdu,tabi sen bilirsin,merakla bekliyorum sececegin kiyafeti ^_^

    YanıtlaSil
  2. tavsiye terzı dıyorum yer tavsıye edebılırım ,gercekten mukemmeldir.
    en azından sana ozel cok cıcı abıyeye kaçmayacak begendığın bır modelı dıkebılır:)

    YanıtlaSil
  3. River İsland'dan almıştım ben nişan elbisemi canım , gerçi sonra ankara'daki mağazası kapandı :( ama ist. da varsa orayada bak! Birde Zara olabilir aslında eğer uzun ve çok abiye istemiyorsan şık ve güzel elbiseler çıkıyor zara'da...aklıma gelirse yazarım yine hayatım öpüyorum...

    YanıtlaSil
  4. merhaba sitenizi yeni takip ediyorum ama butun siteyı okudum baştan sona baktım.çok güzel kıyafet önerileri swatchlar bayıldım.ve sormadan edemeyeceğim.ne iş yapıyorsunuz acaba.bir de clinic super powder mat bej önerirmisiniz acaba.teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Bence cok abartmadan kisa ama hos detaylari olan bir elbise secebilirsin. Ama sSac ve makyajda da dogal siklik olsun olcun. Ayrica kolaylar gelsin, stres yapma fazla. ;))

    YanıtlaSil
  6. Ferah Feza,elbise seçeceğim. ama renk model hala aklımda değil. Ama mutlaka o güne ait foto yükleyeceğim. tşk ederim canım benim.

    PinkyLola, canım zaman çok az kaldı sanırım hazır bir kıyafet seçeceğim. yine de çok tşk ederim;)

    Myprincess,river ısland burada da kapattı cnm maalesef:S Zara da aklımda. başka birşey gelirse aklına mutlaka bekliyorum;)

    YanıtlaSil
  7. Mystic,cnm fazla özele girmiyorum burada çalıştığım yerle ilgili ;) birde clinique super powderını sayısını hatırlamadığım kadar çok kullandım severek. yapısı ve duruşu güzeldir doğru tonu yakalarsan;)

    madammoda,ahhh ahh cnm yaa acayip stres yaptım ben şimdiden evlenirken kimbilir ne halde olurum :) elbise giyeceğim kesin ama hala renk ve modeli oturtamadım :S

    YanıtlaSil