Floral Jean

12:48:00

Bu sezon aklınızın alacağı herşeyde çiçekler var. Bluzlar, tunikler, jeanler, pantolonlar hatta ve hatta tabaklar, çanaklar, bardaklar... Bu noktada porselen mağazalarında ne kadar zaman geçirdiğim anlaşılıyor sanırım :)
Geçtiğimiz aylarda aldığım bu jean, benim dolap bekletme huyumdan nasibini alıp, bir pazar günü iş yerinde rahat olmak adına giyilmiş ve daha sonra topuklularla yeniden değerlendirilmek üzere dolabın derinliklerine yeniden gömülmüştür :)))

Facebook: SWL
Instagram : swls



Jean from a local shop, Herry blouse, Pull&Bear leather jacket, C&A flats, Michael Kors watch

You Might Also Like

24 yorum

  1. Seval'cim seninle ayni kilolarda oldugumuzu tahmin ettigim icin, senin uzerinde begendiklerimi hemen not aliyorum. Tabi cicekli pantolon trendi varken ve ben henuz bir tane edinememisken, en cok begendigimi sende gormem, ama onun da lokal bi yerden olmasi kaderin cilvesi olsa gerek!:)
    Sade parcalarla kombinlemen cok yerinde, cok hos olmus. Ojeler de pek tatli, ama zahmetli mi acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım aynı kilodayiz canım ;) cok tesekkur ederim, begenmene cok sevindim, istersen alım sana burdan ? Ojelerde aslında o kadar kolay oldu ki saniyede yaptım isyerinde :)) Önce taban rengini sürmüştüm onceden, baktım elleri yıkamamdan uçlar açılıyor, siyah simli ojeyle yarısından çizgi çektim icini boyadım :))

      Sil
  2. Canim pantolunun çok yaki$mi$ ! Bende istiyorummm ^^

    YanıtlaSil
  3. ne güzel renkleri var, ben bu pantolonu giysem heralde sumocular gibi gösterir beni, zayıflama yolunda ilerlıyorum hızla,senin gibi olabılsem keske...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok be fıstık manken gibi fiziğin vaarrr ;))

      Sil
  4. sahane yakismis bence ! bol bol topuklularla yeni outfitler yap bize.. :) Ojelere de diy yapsana :)) Ben uygulamam gerci ya da en fazla tek bir yuzuk tirnaginda olabilir.. ama merak ediyorum nasil yapiliyoreee ;) ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım umarım en kısa zamanda topukluylada bir outfit yapabilirim ;) aslında oje hikayemi yukarıda anlattım :))) baktım uçlardan minik minik beyazlar gorunuyo, isyerinde gunu kurtarim diye yarıdan çizgi çektim simli siyah oje ile, icini boyadım :)))

      Sil
  5. merhaba :)
    hmm saçım düz ise görmüş olabilirsin, hatta annem de yanımda olabilir =)

    pantolonun çok hoş,

    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet aynen ;)) kesinlikle sendin o zaman yanında annen vardı sanırım ;)

      tskler...

      Sil
  6. Pantolonun gayeeett güzel valla.Böyle de spor ve şık olmuş, topuklularla da ayrı bir hava verir yine güzel olur eminim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canım, umarım en kısa zamanda topukluylada giyerim ;)

      Sil
  7. Sevalcim pantolonun renkleri şahane çok yakışmış! Henüz böle canlı renkli bitane bulamadım kendime göre..ben de siyah beyaz bi çiçekli edindim blogda fotolarını görmüssündür belki..Arayşlarım devam ediyor umarım böyle bişey bulabilirim;) Noted!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canım. Bende gecen ay siyah desenli arsyip durdum ve hala bulamadım biliyor musun ? :((

      Sil
  8. Jean tam sitediğim gibi !

    http://madambfashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. yine çok güzel!! Çicek deseni sevmedim ama bu sene sevmeye başladım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bı benden daha :)) bende sevmezdim gecen seneye kadar, simdi giymeye bile başladım :D

      Sil
  10. ojelerine bayıldım.. :))

    www.buketpoyraz.com

    YanıtlaSil
  11. merhaba,
    aslında seni bayadır takip ediyorum ama ancak üye olup yorum yazabildim.çiçek desenli jeane bayıldım çokta yakışmış ;)güzel günlerde kullan.büyük desenler aslında bacakları kalın gösterir ama sende öyle birşey olmamış çok yakışmış ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hosgeldin canım ;)

      Cok tesekkur ederim guzel yorumun için. Aslında benimde alırken kalın gösterir mı gibi korkularım vardı, ama oyle görünmüyorsam ne mutlu bana ;)

      Sil
  12. semt magazası:)) ıste benı favorım cunkuuuuu cevheerler cıkabılıyor:)) cokcokcok tatlısınnn cok yaksımıs cunku fızıgın cok guzll..bayıldım sana..varya usenmesem ıng yazacagım bloga ama usenıyorum ya:)) hahha:) olsun bende ıng yazmıyorum dıye local shop yazmıyorum madem hersey turkce degılmı:) yerım senı ya..haha neler yazdım haha

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim fıstıgım. semt mağazalarına bazen öyle şeyler geliyor ki hemde uygun fiyata. ara ara uğrayıp bakarım ;)
      Ben hem ing. hemde tr yazdığımdan yazıorum local mocal ama, bazen offf yazmıcam ya da oluyorum yani :)

      Sil