SEPHORA Outrageous Volume Mascara

22:38:00

Arkadaşlar, dün sevgilimle birlikte alışveriş turuna çıktık sayılır. Benim nemlendirici ihtiyacım olduğundan daha çok kozmetik ve cilt bakım mağazalarına baktık.
Sephora' nın yeni çıkarttığı Outrageous Volume Mascara'sına tek kelime ile bayıldım. Lancome Hypnose ve türevlerinden sonra rimel beğenmem sanıyordum ama papucunu dama attıracak kadar bana hitap eden bir rimel. Kirpiklere çok iyi volüm ve kıvrım veriyor. Ayrıca simsiyah ve uzun görünüyorlar. Birde normalde kirpikleriniz uzun ise uygulama sonrası takma kirpik gibi görünüyor. Kısacası bayıldım... En kısa zamanda, yani bugün almak için geri gideceğiz :)


You Might Also Like

7 yorum

  1. bu tür taraklı fırçalar kullanırım bende genelde çok güzel oluyolar ama maskaranın yapısı çok sertleştirip zor çıkanlardan mı acaba ??? kirpikleri döküyolar çıkarma esnasında çünkü

    YanıtlaSil
  2. denemem lazım çok hoş görünüyor cidden cnm...iyi günlerde kullan hayatım...Msn.de beklenıyorsun:)

    YanıtlaSil
  3. Bence de kaçırma :)

    YanıtlaSil
  4. rimeli kullandıktan sonraki yorumunu alabilirmiyim birde fiyatı ne kadar ? teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. @Chocolatte, cnm bu maskaranın yapısı yumusak ve kuruyunca daha kirpiği sertleştirmiyor ;) dökme yapacagını zannetmiyorum.

    @Myprincess, cnm valla tavsiye ederi mutlaka bakmalısın ;)

    YanıtlaSil
  6. @sJ, kaçırılır mııı :)

    @Adsız, fiyatı 50tl. yorumumuda en kısa zamanda görselli olarak yapıcam. tşkler ;)

    YanıtlaSil
  7. Hayatımda kullandığım en iyi rimel, herkese tavsiye ederim. Çok fazla sürdüğünüz taktirde sertleşiyor evet ama çok fazla değil :) Fiyatı da 49,99 tl :)

    YanıtlaSil