Reebok Easytone Almalı Mı?

13:34:00

Güneşli mükemmel bir günden herkese merhabalar... Sanırım sonunda resmi olarak bahar geldi ve yazın müjdesini verdi. Bu ne demek oluyor peki, sağlıklı ve sıkı bir vücut için kışın aldığımız kiloları vermenin tam yeri ve tam zamanı :) Her zaman hep açık havada yürüyüş ve koşu yapmayı sevmişimdir ama iş hayatından dolayı fırsat bulamıyorum. Her baharda olduğu gibi, yeni kararlar aşamasındayım. Artık her sabah yada akşam yürüyüp koşucam diyorum. Ama yapamazsam spor salonuna devam :)) 
İlk olarak neyden başlıyoruz peki, ayaklardan :)) Ben uzun zamandır Adidas kullanıyorum spor ayakkabıda.Şu ara yeni bir spor ayakkabısına ihtiyacım var ve kesinlikle beyaz-pembe-gri düşünmüyorum :)) Çünkü sıkıldım :)) Aklımda Reebok Easytone 'un siyah modeli var. Sizlere sorum daha doğrusu sorularım şunlar ;

Bu ayakkabıyı kullananınız var mı? Memnun musunuz? Ağırlığı nasıl? Yürürken bacak kaslarını çalıştırıyor mu cidden? Yada önerebileceğiniz başka model var mı? 

Kısacası Almalı mı???


You Might Also Like

10 yorum

  1. Easytone u magazda denedim sadce ama cogu yuryus ayakkbsndan frki yok runtone kullanyrm ve cok memnunum inanilmaz rht bi ayakkabi gdip magazda denemelisin iksnde farki hemen anliosun :)

    YanıtlaSil
  2. Ben easytone kullanıyorum. Bacaklarımın arka kaslarını çalıştırdığını hissediyorum ve memnunum.

    YanıtlaSil
  3. Ben 1,5 yıldır sewerek kullanıyorum pembe- beyasını:).Şuan siyahını almayı düşünüyorum, kesinlikle tavsiye ederim. Sewgiler...

    YanıtlaSil
  4. bende kullanıyorum 1 yıldır çok memnunum kesinlikle alın diyorum arka bacak kaslarını hızlı ve tempolu yürüyüşle hissedilir ölçüde çalıştırıyor

    YanıtlaSil
  5. Al dene kuju:) bizlede paylas:)

    YanıtlaSil
  6. Ablam almış berlinde.yıllardır adidas giyiyorken bunu acaip sevmiş.ama öyle "yürü ayakkabı seni sıkılaştırsın"dan ziyade çok rahat bir yürüyüşü olduğunu ,yürüyüşünün düzenlendiğini,yürüyüşten adeta görev değil zevk aldığını ve dolayısıyla da sıkılaşmanın doğal sonucu olduğunu söylüyor,siyahını bana getirmesi için sipariş verdim.
    sende gönül rahatlığıyla alabilirsin bence fıstığım.

    YanıtlaSil
  7. Ben yaklaşık iki senedir kullanıyorum kesinlikle farkını hissediyorum. hatta anneme de hediye olarak almıştım. o da severek giyiyor. dengesizlik yarattığı için kasları daha çok çalıştırdığı kesin. tabi düzenli olarak koşu ya da yürüyüş şart. runtone da duydum o özellikle koşu için özelmiş.

    YanıtlaSil
  8. great pair of tennis!!

    www.aroundlucia.com
    www.aroundlucia.com

    YanıtlaSil
  9. ayyy benim de çok alasım var yahu çevreden hep olumlu tepkiler alıyorum sanyorum platese giderken süper olur :) aklımda ;)

    YanıtlaSil
  10. arkadaşlar mağazada easytone ile runtone 'u deneyip ikisinden birine karar vereceğim. alır almaz sizinle paylaşırım.
    Fikirleriniz ve yorumlarınız için binlerce teşekkürler ve öpücükler ;)

    YanıtlaSil