Maybelline Affinitone Foundation & Powder

10:11:00

Geçtiğimiz günlerde Maybelline 'deki bir kampanya ile bu iki ürününü aldım. Alma sebebim daha çok belki işe gelirken günlük kullanırım düşüncesiydi, ama elim bir türlü gitmiyor :) Çünkü cilt kozmetiği dedin mi benim aklıma Chanel, Estee Lauder, MAC, NARS, Guerlain, Lancome falan gelir... Bu ürünlerin fiyatları malum, her gün makyaj yapıyorsanız eğer -ki ben yapıyorum- iki ayda bir maaşı mağazalara bırakmak gerekli... Bende dedim daha uygun fiyatlı birşeyler ile iş makyajımı yapayım. Pekiiii...

Aranızda bu ürünleri kullanan yada kullanmış olan var mı? Artıları ve eksileri neler? Hangi cilt tipi için önerirsiniz?

You Might Also Like

9 yorum

  1. CANIM GÜNAYDIN ,

    BEN DE GÜNLÜK MAKYAJIMDA BU ÜRÜNLERİ KULLANIYORUM HATTA AYNI NUMARALAR :)

    BENİM CİLDİM YAĞLI O YÜZDEN LİKİT FONDÖTENDNE SONRA MUTLAKA SABİTLEMEM GEREKİYOR . ORTA DERECEDE KAPATICILIĞA SAHİP BİR ÜRÜN VE ARADA PUDRA İLE TAZELEMEN YETERLİ OLUYOR GÜN İÇERİSİNDE . LİKİT FONDÖTEN ÇOK SIVI AZAR AZAR ELİME ALARAK UYGULARSAN BEN ÇOĞU ZAMAN FAZLA KAÇIRIYORUM ÇÜNKÜ :) BİR DE BENİM EGZAMAM VAR CİLDİMİN BAZI BÖLÜMLERİ KURU , EGZAMAMA BİR YAN ETKİSİ OLMADI KAŞINTI GİBİ AMA SÜRDÜKTEN SONRA KURU BÖLGELERİ PUL PUL DAHA ÇOK BELLİ EDİYOR GERÇİ BÜTÜN FONDOTENLERDE VARDIR GALİBA BELLİ CİLT KUSURLARI ÖZELLİKLE KURUMA DAHA COK ORTAYA ÇIKAR .ONUN DIŞINDA BEN MEMNUNUM , GÜNLÜK MAKYAJ İÇİN İDEAL ..DENE DERİM CANIM :):) AMMA ÇOK YAZMIŞIM YAA..:):)

    YanıtlaSil
  2. bende almayı düşünmüştüm bir ara,yüzüme denedim,kupkuru yaptı ve hiç kapatmadı,benim aradığım cilt rengini düzgünleştirsin,kapatsın,bir sürü özellik aradığım için almadım.umarım sana güzel olur

    YanıtlaSil
  3. bence bir dene ama benim cildimde hic problem yoktu onu kullandıktan sonra birçok sivilcem oldu belki sende olmaz ama dikkatli kullan

    YanıtlaSil
  4. ben maybelline affintne cam olan fondotnı kullanıorm cok memnunm

    YanıtlaSil
  5. Pudra çok az kapatıcılıkta, yok gibi, fondöten sabitlemekte kullanılır ancak. Pudra-fondöten uygun fiyatlı dersen Max Factor Creme Puff'a bak derim. Fondöten kalınca yapılı, az az alarak kullan bence ama güzel bir fondötendir. Bana yazın ağır geliyordu belki sende de aynı problem yaşanabilir. İkisi de günlük işini gayet iyi görür, diğerleriyle dönüşümlü kullanıp bıkmazsın da hem. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. Köpük fondotenide cok güzel canım tavsiye ederim onuda bi ara dene...iyi günlerde kullan gündelik uygun bir fondoten kullanmak çok mantıklı kesinlikle...insanın içi gidiyor yoksa ;)

    YanıtlaSil
  7. FONDOTENİ kullanıyorum bende memnunum yani bnm cildimde fondoten pudra hemen sivilce yapar ama yapmadı çok hafif bi yapısı var kalıp gibi durmuyo kapatıcılığıda iyi.

    Kullanmadan önce çalkalamak lazım fondoteni :)

    İnşallah sende memnun kalırsın :)

    YanıtlaSil
  8. Aynı renk fondoteni kullanıyorum.Uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnunum. Ama cildin kuru ise iyi bir tercih.Cam şişede olanı daha kuru bir yapıda olduğundan yağlı ciltler için o daha uygun. İnce hafif bir yapısı var. Kalıp gibi durmuyor. Bende beğenip şirketten 2 arkadaşım daha aldı ve çok memnun onlar da :)Cildin yağlı ise tekrardan söylemek isterim kullanma çünkü gün içinde yüze tam oturduğu için hafif parlama yapıyor ( ben kuru ciltli olduğumdan bana çok iyi geliyor ki parlama olmuyor kuru olduğu için ). Memnun kalırsan uyfun fiyatlı,kullanabileceğin güzel bir ürün.

    YanıtlaSil
  9. tüp şeklinde olanı kullanıyorum 24 saat falan yazıyor üstünde herkese de aldırdım favorim bayılıyroum

    YanıtlaSil