Match Nail Desenli Takma Tırnaklar

18:32:00

Bu ürün bana gönderileli çok oldu ama, özel ve iş hayatımdaki yoğunluktan dolayı bir türlü uygulayıp yayınlayamadım.
Öncelikle Match Nail Desenli Takma Tırnaklar'a internetten ulaşabilir ve satın alabilirsiniz.
Bu ürün set halinde bayanlar için o kadar hayatı kolaylaştırıcı bir ürün ki, özellikle de çalışan bayanlar için. Sadece biraz vaktinizi ayırıp uygulamayı yaparsanız, haftalarca ojem bozuldu bilmem ne derdiniz olmaz. Hatta tırnak şeklinizden memnun değilseniz, tırnak yeme huyunuz varsa yine bu ürünü tavsiye ederim. Üzerindeki deseni asetonla temizleyip, farklı ojelerde uygulayabilirsiniz. Setin içinde ihtiyacınız olan herşey mevcut, uygulamayı nasıl yapacağınızı anlatan kullanma kılavuzu ile birlikte. Ayrıca bir kaç pratik bilgi de cabası;

* El yapınıza ve tırnak boyunuza uygun,tırnağınızın yüzeyini tamamen kaplayan küçük boylar tercih edilmedir.

* Uygun boyuttaki takma tırnağı seçme işlemi yapılırken takma tırnak üst kısmından hafifçe basınç uyguladığınızda takma tırnağın tüm tırnağınızın yüzeyini kaplamış ve takma tırnağın etinize taşmamış olmasına dikkat edilmelidir.

* Match Nail Desenli Takma Tırnaklarımızın yapısı itibariyle oval kısmı tırnak dibine,küt kısmı tırnak ucunuza gelecek şekilde tasarlanmıştır.Uygulama işlemi yapılırken kutunun içinden çıkan çubuklara bağlı tırnakların küt kısmı tırnak ucuna,oval kısmı ise etinize gelecek şekilde yapıştırılmasına dikkat edilmelidir.

* Tüm parmaklarınıza ait boylar seçildikten sonra sticker yada sıvı yapıştırıcı ile yapıştırma işlemine geçilmelidir.

* Yapıştırma işlemi serçe parmaklarınızdan başlanarak yapılmalı, baş parmaklar en sona bırakılmalıdır.Baş parmaklarınızı yapıştırdıktan sonra uygulama tamamlanmaktadır.






You Might Also Like

5 yorum

  1. Ben de yarin takicam kendiminkini canim super olmus :)

    YanıtlaSil
  2. canım bu model de çoook güzelmiş yaaa:)yalnız ters takmışsın,böyle daha çok mu beğendin?gerçi her türlü yakışır canımaaa:)

    YanıtlaSil
  3. Rococosh, yakısır cnm. seninkinide bekliyorum ;)

    FashiOnözge, ihihihi :)) evet cnm tırnak diplerinde desen sevdiğimden deniyim dedim ama tam oturmadı bu şekilde. zaten birinde denedim sadece onuda posta koydum :))tşk ederim öptümm;)

    YanıtlaSil
  4. :))))))))cok basarılııııııııııııııııı

    http://kelebegingozunden.blogspot.com/2012/03/dogum-gunu-cekilisi-matras-seyahat.html

    YanıtlaSil
  5. cnm pek başarılı oldugum söylenemez ama yinede teşekkür ederim :)))

    YanıtlaSil