Christian Louboutin Sex Pump

16:53:00

Belki de şu dünyada istediğim en çok şey tamamen CL'den oluşan bir ayakkabı dolabı. Benim için şu an sadece bir hayalden ibaret :) Belki sadece bir kaç modeline sahip olabilirim. Ama bazıları çok şanslı, mesela aşağıdaki vatandaşlar...
Christian Louboutin Sex modeli Pigalle'nin üzerinde yazı olanı :) Açıkcası benim tercih edeceğim bir model değil. Üzerinde bangır bangır Sex yazan bir ayakkabıyla dolaşmak cesaret işi bana göre. Ben bu vatandaşların yerinde olsam alırdım klasik Pigalle mi paşa paşa giyer keyfime bakardım. Ancaaak zevk meselesi...

Siz olsanız hangisini alırdınız, Pigalle mi Sex mi ?


Kimler nasıl giymişler?


You Might Also Like

6 yorum

  1. :) Aynı istek bende de var, CL dolu bir ayakkabı dolabı:) bu arada bu ayakkabılara da bayıldım,burunları, ayakta durusları yine harika, önündeki yazısı dısında. ayakları yanyana koymadıgımız surece desen gibi gorunuyor olabilirler, çaktırmayız SEX yazdıgını. Olmaz mı?

    YanıtlaSil
  2. hahah @Rüzgara Doğru, çok komiksin!

    Sevalim ben de Pigalle'ye aşığımmm! ahh anacım ahh öğrencilik zor şey ya! seneye lise 4 olunca 1 senelik staj paramla alabilirim sanırım? :)

    YanıtlaSil
  3. bende Louboutin ayakkabi alabilecegim (bakiniz: üniyi bitirince, adam gibi isim olunca) zamani iple çekiyorum. giyermiydim su üzerinde sex yazani, evet giyebilirim ama onca CL ayakkabi içinden tercihim ondan yana olmazdi zira onca para verip aldigin ayakkabi çok ucuz sanki arka sokak pasaj mmi gibi duruyor. replicalarida çikinca tam olur zaten. O yüzden ben almayim (: CL ayakkabi alacaksam, zamansız, klasik şıklığı yansıtan bir model olmali benim için .

    YanıtlaSil
  4. sex yazışından dolayı değil ama yazış şeklinden dolayı bana aşırı ucuz geldi. Bende tercih etmezdim böyle bişey:)

    YanıtlaSil
  5. bir gün bu louboutinler benim olcak ama tabi ki sex yazanlari istemem =D normal sade ve cok sIk olmali =)

    YanıtlaSil