OKUYUN... Şeytan Yemini

13:03:00

Polisiye - gerilim romanlarına öylesine düşkünüm ki hepsi kütüphanemde olsun istiyorum. Başlayamadığım o kadar çok kitap var ki... Bir de bir yazara takmışsam, bütün kitaplarını okumalıyım :) Bu aralar takıntılı olduğum yazarlardan biri Jean Christophe GRANGE... Mükemmel bir kurgu ve tasvir yeteneği var. Polisiye severlere kesinlikle bu yazarı es geçmeyin derim. Şu an elimdeki Şeytan Yemini adlı kitabı... İlk sayfaları biraz sıkıcı gelebilir, ancak 50'den sonra tutabilene aşk olsun ;)


Kitabın Tanıtımı :
Birbirinin benzeri cinayetler işlenmektedir. Bu cinayetlerin ortak noktaları, katillerinin öldükten sonra hayata döndürülmüş ve uzun süre komada kalmış insanlar olmasıdır. Öldürülen kişiler de, onların komaya girmesine sebep olan kişilerdir. Bir tür intikam cinayetleridir bunlar. Ancak bu kişiler gerçekten katil midir? Yoksa sadece verilen emirleri uygulayan birer piyon mudurlar? Avrupa'nın birbirinden uzak kentlerinde işlenen bu cinayetler nasıl bu denli benzerlik içermektedir? Yoksa katil tek bir kişi midir? Kendini şeytanın yerine koyan, kendini şeytan sanan biri. Belki de şeytan gerçekten yeryüzüne inmiştir. 



Tüm anlatmaya çalışığım kitaplar için TIKTIK...
Jean Christophe Grange - Siyah Kan için TIKTIK...

You Might Also Like

2 yorum

  1. Favorim Kızıl Nehirler ve Leyleklerin Uçuşu'dur. Diğerlerinden ayrı tutarım bu 2sini. Sonradan aynı heyecanı bulamadım ne yazık

    YanıtlaSil
  2. ben her kitabını seviyorum canım tabi zevkler farklıdır ;)

    YanıtlaSil