Revlon Photo Ready Foundation "006 Medium Beige"

13:54:00

Bi önceki postumda bugün Esra'dan aldığım fondotenin geldiğini söylemiştim yaaaaa hemen cep telefonumla bişiler çekmeye çalıştım :)
Ben çokta olmasa açık tenliyimdir.

(Şimdi Arzu bunu okur (: .. "Neren açık tenli nan senin" der:) Bizim evde en esmer babam, arkasındanda ben gelirim. Annemle Arzu bildiğiniz süt beyaz :) Fondotende ivory bile koyu kalır onlarda o derece :) Bende onların gözüne bildiğiniz siyahi gibi geliyorum, düşünün :)

Bazı markalarda ivory, bazılarında light beige, MAC'de NC25, Estee'de desert beige gibi gibi numaralar kullanıyorum.
Bugün sadece elimin üzerine sürebildim rengi görmek adına, ama benim kullandığım renklerden biraz farklı geldi. Ben genelde daha sarı-beyaz alt tonlu fond. kullanırım ama bunda sanki hafif bi pembemsilik mi var ne.. yada benden bi kaç ton koyu olduğundan bana mı öyle geldi bilemiyorum... Belkide benim tenimde bu şekilde bi görüntü oluşturdu :) Gerçi tatilde bronzlaştıktan sonra kullanmayı planlıyordum :)

Elimin üstünde denediğimde gördüm ki yapısı gerçekten çok hoş. Yayılımı rahat ve güzel,çok hızlı hareket etmenize gerek kalmıyor. Güzelce cildinize dağıtabilirsiniz, ister fırça,ister sünger,ister el ile. Bıraktığı görüntü ışıltılı, böyle kendinden parlak ve sağlıklı... Kapatıcılığı ise Double Wear kadar yok ama yinede güzel. Bana göre yeterli... Yüzünüzde fazla leke veya iz yoksa çok güzel bi kapatıcılık sağlayacaktır.

Bi yabancı blogger arkadaşda kullanmış.. Cheryl's Beauty Blog...Bakar mısınız şunun yüzüne ve duruşuna. Tek kelimeyle ŞAHANE...


You Might Also Like

9 yorum

  1. çOK doğru bi seçim yaptın canım almakla mükemmel bi fondoten demiştim...benım için artık baska fondotenler bitmiştir varsa yoksa revlonum :) stokluycam yakında :) gzl günlerde kullan hayatım...

    YanıtlaSil
  2. harikaymış gerçektende almalıyım:)

    YanıtlaSil
  3. Myprincess, cnm gercekten şahane, birazda senin sayende aldım, msn de süper süper dedin, ee süper denirse seval durur mu? durrrrmazz:D

    Aylin, kesinlikle tavsiye ederim cnm. süper bişiii..

    YanıtlaSil
  4. esra, tşk ederim canım.. Umarım senin içinde iyi bi alışveriş olmuştur.

    YanıtlaSil
  5. ya bır nerden aldınız ıkı ne kadara ogrencıyım malum makyaj malsemelerıne cok para harcayamıyorum

    YanıtlaSil
  6. cnm esra die bi ark var blogger onlar ebayla yurtdısından getirtmişlerdi. ondan aldım. Fiyatıda kargoyla birlikte 30 tlye geldi cnm bana.

    YanıtlaSil
  7. bilgilerinize güvenerek sormak isterim..lekelerimi adam gibi kapatabilecek fondoten önerin bana lütfen ???

    YanıtlaSil
  8. sevdacım şimdi sadece leke mi sivilce de var mı? sadece leke var ise estee lauder double wear öneririm, şahane bir kapatıcılığı vardır... ama daha uygun fiyatlı istiyorsan adını hatırlamıyorum ama max factorun fondotenini kullanmıştım üni deyken güzeldi;)

    birde diğer anlattığım fond incele istersen. birşey sormak istersen extra bana mailden ulaşabilirsin ;)

    http://sevalvemoda.blogspot.com/search/label/Fondoten

    YanıtlaSil