Bahar Gelmiş Hoşgelmiş Wishlist'i...

12:35:00

Dün o hava neydi öyle, biri bana açıklayabilir mi? Şeker mi şeker, bal mı bal... Kısa kol giysen üşümeyeceğin bir kıvam, ki ben öyle yaptım :) Eee İstanbul'da hava monttan anında kısa kollulara geçiş kıvamında olunca, allahımmmm giyecek hiçbirşeyim yok nidalarıyla Shein başında buldum kendimi... Valla beğendiğim parçaların minnoşluğuna mı bayılayım, fiyatlarına mı, yoksa sitede ki promosyonlara mı bilemedim...

  Bu beyaz-siyah-hardal ikili çizgili takıma bayıldım. Bu sezon çizgiliye doyacağız çok şükür. Fiyatı da çok çok iyi, altına da beyaz bir Superstar yada Mcqueen ile bomba bir kombin bence, sence ? Buradan bakabilirsiniz. 


Elbisenin,modeline mi, rengine mi, uçuş uçuşluğuna mı bayılayım bilemedim ve anında sepete ekledim. Fiyatıda bunda baya etkili oldu tabiki :) Buraya tıklayabilirsiniz. 


Evet, yine bir ikili takım :) Bu sezon tüm mağazalarda etnik desenli takımlar en çok rağbet görenler. Yaz için ideal olabileceğini düşünüyorum, bayıldım. Buraya tıklayabilirsiniz. 


Keten ve işlemeli bu bluza bayıldım mı, öldüm mü bittim mi emin olamadığımdan anında sepette buldum kendimi. Kort şortla nasıl şahane duracak düşünemedim bile. Buraya tıklayabilirsiniz. 



You Might Also Like

2 yorum