NEW IN

14:49:00

Gözlük, belkide en büyük takıntım... Allahtan illa markalı olmalı diye bir takıntım yok, yüz şeklime yakıştırdığım her gözlüğü alabilme, gerimde bırakamama gibi bir kabiliyete sahibim. Bu gözlük de denediğimde oldukça beğendiğim, amaaaan alim sahilde falan kullanırım dediğim bir gözlük oldu. Çünkü onlarca paralar döktüğüm gözlüğümün şezlong üzerinde kutusuna koymaya üşendiğim zaman bir o yana bir bu yana atılmasına ve güneş yağından nasibini almasından nefret ediyorum :)))

Sizin gözlüklerinizle aranız nasıl? Bir tane olsun yetercilerden misiniz, yoksa hepiniz benimsinizcilerden mi?




You Might Also Like

10 yorum

  1. gule gule kullan kusummmmmm hepsi benimcilerdenimdir ben :) bigün gözlük postu yapayım bak gor:) annemle bıldıgın bu konu yuzunden devamlı kavga edıyoruz ama azcık sakınledım oyle soyleyım:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. love it!

    Visit my blog and if it like u, we can follow each other via GFC and bloglovin!
    I'm waiting for u!
    kiss
    Lisa S for www.thecurlylady.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan ;) saç renginle çok hoş uyum sağlayacağını düşünüyorum.bende bu renklerde gözlükleri daha çok severim.yakın zamanda bir postunda gözünde görürüz sanırım ;)

    YanıtlaSil
  4. sekercım benım goz problemım oldugu ıcın malesef sureklı alamıyorum ama yuzmede hersey yakısmıyor belkı ondandr.. ohh sefan olsun askla kullan kzuum

    YanıtlaSil
  5. gözlük kıyafeti tamamlayan en önemli aksesuarlardan bence de :)
    http://bb-shoppingtogether.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. gözlüklere bayılıyorum artık sayamıyorum kaç tane aldığımı :) seninki de çok hoş bir model güle güle kullan canım benim :)

    YanıtlaSil
  7. selam :) blogumdaki yorumunu gördüm hemen geldim :) nişanlın modern tarz seviyorsa ve sen daha klasik stili beğeniyorsan ya ara bir yol bulacaksınız yada yuvayı dişi kuş yapar diyebilirsin böylece karışmaz belki dekor işine hihih :)şimdiden hayırlı olsun :)
    gözlük konusundaa bende 1 taneden sıkılıyorum, ama genelde hep aynı tarzı beğenirim, o tarzda çeşitli renkler alıyorum siyah, gri,kahverengi gibi :)

    YanıtlaSil
  8. Tabii ki sendeniz:) Bir tane yeter mi hayır yetmez. Ama ben de biraz marka olması takıntısı var. Gözlerimi ve göz kenarlarımı korumalı camlar:) Güzel günelrde kullan bu gözlüğünü de aldıklarını da:))

    YanıtlaSil