Morfose Saç Bakım Ürünleri

10:13:00

Arkadaşlar, bir kozmetik deposundan satış görevlisinin yoğun ısrarı üzerine bu ürünleri aldım. Ancak bu marka hakkında pek bir fikrim olmadığından henüz kullanmaya başlayamadım. Sanırım çoğunlukla kuaförlerin tercih ettiği bir marka. İçinizde bu ürünleri yada bu markaya ait herhangi bir ürünü kullanmış olan var mı?
Memnun kaldınız mı?


İnternet üzerinden bu ürünlere ulaşmak ve incelemek isterseniz TIKTIK. Açıkçası ben kullanmadığımdan ve internet üzerinden sipariş vermediğimden dolayı ne ürünler, ne de site hakkında bir bilgim var. Sadece incelemeniz için ekliyorum.

You Might Also Like

8 yorum

  1. merhaba. ben bu markanın bambulu vücut kremini kullandım memnun kalmıştım. bir kozmetik marketten satış görevlisinin önerisi ile aldım. güzel ürünleri vardı.

    YanıtlaSil
  2. keratin maskeler saca iyi gelıyo ben de baska markanınkını kullanıyorum
    bence bı dene ya da gonullu bırıne denettir :)
    sac uclarından maske yap kesınlıkle tavsıye ederim

    YanıtlaSil
  3. Ben saç spreyini kullandım kötüydü küçük kuaförlerin kullandığı bir marka bakım maskesi ve serumu hiç denemedim ama pek iyi olduğunu düşünmüyorum.

    hc hair care kullanıyorum 2senedir tavsiye ederim saç bakımı için.

    YanıtlaSil
  4. aynı markanın "mor su" denilen boyalı saçlar için taramayı kolaylaştıran spreyini almıştım. kokusu biraz rahatsız etti ama gerçekten memnun kaldım. tek sorun çok büyük bir ürün, kolay kolay bitmiyor ve taşınamıyor..

    YanıtlaSil
  5. valla tonla urun alıp kullanamayanlardanırm yorumsuzum tatlım

    YanıtlaSil
  6. epilasyon merkezleri istanbul paylaşımlarınız için teşekkür eder.

    YanıtlaSil
  7. ben sampuan ve serumun dan aldım kuaförümden kullandım kullanmayada devam ediyorum ama hala cok dökülüyor sampuanın sac kremi yok o yuzden marketten aldgım wella sac kremını kullanıyorum sampuan la bırlıkte bu dökebilir mi

    YanıtlaSil
  8. Ben keratin serumu kullaniyorum..yumusacik ve kolay sekil alir oldu saclarim..ondan once de gliss ultimate repair 3x plus keratinli bakim suyunu kullanmistim..pas renginde bir sivi..ondan da cok memnun kalmistim..bence gayet basarili...ancak ne kadar dogru bilemiyorum,zaman icinde saci kuruttugunu soyledi bir baska satici da..ne alaka onu da ben cozemedim:/

    YanıtlaSil