Dilşad Öğütçü Yaka Kolyeler

13:12:00

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız görüşmeyeli? Umarım herşey yolundadır...

Geçtiğimiz gün Sevgili Dilşad Öğütçü'den çok cici bir e-mail aldım. Kendisi Sofigo.com 'da yaka tasarımcısı olarak başlamış ve kendi elleriyle yaptığı yakalarını buradan satışa sunuyor. Her bir parça ayrı özenli ve ayrı güzel. Tıklayıp bir bakın derim ;)

O nasıl anlatıyor peki yakalarını:
Collar Necklace” yani “Yaka Kolye” modasından haberdar olmayan kalmamıştır sanırım. Yaka formunda oluşturulmuş kolyeler son dönemin olmazsa olmazlarından.Basic bir görünümden şıklığa geçişte sihirli bir değnek görevi taşıyan yaka kolyeler sihirli bir dokunuşla; bir jean ve üzerine giydiğimiz sade bir t-shirt kombinini şık bir kıyafete dönüştürebilir.Yaka kolyeleri kullanabileceğimiz farklı kombinler de vardır elbette. Bisiklet yaka sade bir triko kazak, yakası açık bir bluz, sade-düz bir elbise veya şık bir ceket…
Yaka kolyeler yaz-kış tercih edilebilir. Her sezona uyum sağlayabilir olması sayesinde dolabımızda uzun ömürlü bir yer edinmesine sebep olur. Ki bu da bütçemiz açısından olumlu bir etkendir. Dolabınızdaki sade parçaları arttırarak yaka kolyelerinizle farklı tarzlar oluşturabilirsiniz.





You Might Also Like

3 yorum

  1. çok şık çok trend parçalar çok beğendim ...

    YanıtlaSil
  2. Gelecek vaat eden bir modacı çizgilieri.Tasarım diline hayran kaldım..

    YanıtlaSil