Hakkımda 7 Gerçek...

13:29:00

Khaleesistyle bloğunun sahibesi Duygu'cum beni mimlemiş. Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum, ancak bu mim'i daha önce alıp, şuradaki postumda hakkımdaki gerçeklerden 7 tanesini açıklamıştım. Ama bir 7 tanesine daha kimse hayır demez diye düşündüm :)

1- Istanbul Anadolu Yakası'nda yaşayan her 10 kişiden 9'u gibi bende Zeynep Kamil doğumluyum. Hatta annem 5 sene sonra kız kardeşimin doğumunda da aynı odada kalmış tesadüf eseri :) 108 nolu oda :) Çok merak ediyorum, bu postu okuyan hiç hastanedaşım var mı, bir ses verin???

2- Spora başlamak istiyorum ama Sevgili sevgilimin istememesi nedeniyle gidemiyorum :) Ancak birlikte gidebilirmişiz. Bir kaç kez başladık ama çalışma şartlarımızdan dolayı bir türlü birlikte gidemedik, ödediğimiz paralarda havaya uçtu :) O sebeple evlenince eve ufak çaplı bir spor salonu kurma fikrim var :)))

3- Üniversite'de başladığım ve çok sevdiğim Tenis'e çok dönmek istiyorum ama işim nedeniyle zaman bulamıyorum, zaman bulsam bu bulduğum kısıtlı zamanı sevdiklerime ayırma isteğim yüzünden başlayamıyorum.

4- El becerilerim ve bu konuda hayal gücüm çok çok iyidir, cidden kendime güvenirim. Bu yüzden Bilgisayar yerine keşke Moda Tasarım okusaydım dediğim çok oldu ama biliyorum ben hiç bir zaman sözel dersleri sevmedim, sevemedim :))) Ancak şunu biliyorum, ileride o çok istediğim kendime ait mekanı er-geç açacağım ;)

5- Büyük şehirlerdense, ufak derli toplu herşeyin elinin altında olduğu şehirlerde yaşamak beni çok daha mutlu etmiştir her zaman. Şundan eminim ki, emekliliğimde Istanbul'dan ayrılacağım.

6- Hayatım boyunca aşık olduğum insan hariç kimseyi kıskanmadım(sevgilisini kıskanmayan var mı?), yalan söylemedim, ikili oynamadım. Ağzımdan ne çıktıysa odur. O sebeple, yalan söyleyen, kıskanç, ikili oynayan, içi başka dışı başka olan, arkadaşını 2 dk da satan, fesat, hırsları nedeniyle insanları harcayan kişilerden nefret ederim, hayatımda asla tutmam.

7- Sevgilimle birlikte tatil yapmayı en çok sevdiğimiz yer Kıbrıs'tır. Belki emekliliğimde Kıbrıs'a taşınırım belli mi olur :) Dinlendirir eğlendirir. Senede 3-4 kez mutlaka gideriz. Sanırım bu ara tekrar gideceğiz :)))

You Might Also Like

5 yorum

  1. Yıllardır aradığın hastanedaşın benim itiraf ediyorummmmm :))) Bende diyorum bu yakınlık nerden geliyooo şimdi buldum:) 108 numara :P

    YanıtlaSil
  2. 6.maddede 12.den vurdun beni.
    ne guzelde yazmıssın
    aynen her harfıne katılıyorum
    neyse o olmalı ınsan
    sana ayrı bana ayrı ben gidince arkamdan ayrı olmamalı
    olacaksa da uzak durmalı
    bi kere daha cok sevdım seni.

    bosuna favorım degilsin
    bi insanın suratına bakınca az cok ne yapıp ne yapmayacagını anlarsın zaten
    swl
    seni seviyorum güzellik
    zeynep kamile ilave olarak
    anneleri dogumda tanısan va hala arkaas olan arkadasım var benim :)

    YanıtlaSil
  3. Canım 6. maddeye ben de katılıyorum çok doğru söğlemissin:)
    Umarım hayallerin gerçekleşir:))

    Sevgilerle...

    YanıtlaSil
  4. İstemek başarmanın yarisidir derler.umarim tüm hayallerin gerçekleşir

    YanıtlaSil
  5. zeynep kamil olayına çok güldüm yaa :))
    ben paşabahçe'de doğdum ama yeğenlerim zeynep kamil'de doğdular mesela..:)

    spora yalnız gidememe olayı sıkıcıymış yalnız..://

    umarım gençliğini de emekliliğini de gönlünden geçen yerde geçirirsin tatlım..:)

    YanıtlaSil