Netbook Almak İsteyenlere Önerim - Asus EeePC 1015PEM

14:20:00

Notebook artık bana aşırı derecede ağır geliyo. Devamlı yanımda taşıyamıyorum. Gerçi eskilere gidersek, üniversitede öğrenciyken masaüstü bilgisayarım vardı ilk sene. Yurtta kalırdım... Her tatilde eve giderken yanımda taşırdım o koca şeyi, koli koli :) Ama napim Bilgisayar bölümü öğrencisiydim, pc'siz olur mu :) 2. sınıfta Notebook'a terfi ettim. Nasıl rahat, nasıl hafif geliyordu o zamanlar.

İşte geçen zamanla insanlardaki alışkanlıklar, isteklerde değişiyor. Şimdi ise o Notebook bana nasıl büyük ve zahmetli geliyo anlatamam :) Yanımda taşıyamıyorum. Gerçi arabam yok, metrobüslerde falan filan nasıl taşıyayım bide kendime onu mu yük edeyim diye düşünüyorum:) 
Ne zamandır aklımda Netbook almak vardı. Geçen hafta internette netbook araştırırken Asus'un 1015PEM adlı bir model piyasaya sürdüğünü, çift çekirdekli olduğunu ve performansının diğerlerine oranla daha daha iyi olduğunu öğrendiğimde almalıyım artık dedim. Aslında düşüncem öncelikle mağazada gidip görmekti. Ama gelin görün ki daha mağaza çalışanlarının böyle bir modelin piyasaya çıktığından haberi yok. "Yılbaşından sonra piyasaya çıkacaktı " diyorlar. Bide her gittiğim elektronik mağazada adamlara birde bunu anlatmak durumunda kaldım :) Anlayacağınız o ki bildiğiniz hiçbir elekronik markette şu an satılmıyor. Gold da geçen hafta varmış stokları bitirmişler :) Bende Hepsiburada.com 'dan sipariş verdim. Gelmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Şimdiye kadar bilgisayarda ASUS harici bir marka kullanmadım. Son derece memnunum, bu 3. Asusum olacak düşünün artık :) 


Ben Pembe rengini beğendim. Ama kırmızı, beyaz, siyah seçenekleride mevcut.



Resimler http://www.notebook.gen.tr den alınmıştır.

You Might Also Like

5 yorum

  1. Merhabalar, bu modelden bende aldım ama hiç mi hiç memnun değilim. 1 buçuk ay sonra harddiski yandı, servise yolladım tabii beni bayaa uğraştırdılar, servisten geldi ve inanın bilgisayar 24 saatten fazla açılmadı lanet ettim ASUS' a. Bilgisayarcıma götürecektim fakat arada hafta sonu olduğu için götüremedim, sonra çıldırdım ve bikaç vurdum üzerine çalıştı. Sık sık arıza çıkartıyor şimdi 4 ay anca oldu alalı. Yani kısacası ASUS u asla ve asla TAVSİYE ETMİYORUM... Bikere servisten gelen pc çalışmaz mı ya? müşteri hizmetlerini arıyorum bana pişkin pişkin yapabileceğimiz birşey yok tekrar yollayın diyorlar ( bu arada bilgisayarcım asus un bu modelinde sürekli böyle problem çıktığını ona bu şekilde birçok şikayette kişiler geldiğini söyledi ) Siz memnunmusunuz acaba???

    YanıtlaSil
  2. Merhaba... canım acaba modelinde bi değişiklik olmasın tam olarak çift çekirdekli olan model 1015PEM. bidiğim kadarıyla bu model Ekimin ikinci haftası türkiyede stoklara girdi. 4 ay yazdığın için şaşırdım. Ben alalı 1,5 ay oldu. Şu an için hiçbir problem yaşamadım.3. bilgisayarım asusdan.geneldede ilk tercihimdir. Acaba nereden aldın canım ? bazı firmalar ucuz dyerekten sorunlu ürünleri satabiliyorlar.

    YanıtlaSil
  3. cnm model tam olarak aynı değil Asus EeePc 1000Pem benimki. Ama ben Asustan hiç memnun değilim. Bende ilk çıktığı zamanlarda aldım ve ucuza da almadım aslında ama :( çok üzüldüm çünkü çok severek almıştım :( ama pişmanım. belkide tam olarak 1000 modelinde bu sorun vardır.

    YanıtlaSil
  4. belkide cnm. bazı serilerde problem olabiliyor. Çoğu alıcı aynı problemden götürebiliyo. Şuan benimkinden memnunum hiç bi problemle karşılaşmadım ama bellide olmaz tabiki:)

    YanıtlaSil
  5. İnşallah karşılaşmazsın cnm :)

    YanıtlaSil