My Oxford Shoes

13:43:00

2 gün önce Burada yazdığım yazımda, bir tane oxford tarzı ayakkabı istediğimi belirtmiştim. Taktım ya kafaya illa alacağım. İzinli olduğum gün caddeye inmeyi bir türlü bekleyemedim.
Bu sabırsızlığımdan bazen bende nefret ediyorum :) Sonucu bana aynı üründen 2şer 3er almakla geri dönüyor. İlla yapmam lazım diye önüme çıkan ilk modeli alıyorum :) Daha sonra baktığımda farklı bir markada, farklı bir renkte olanı görüyorum. "Ayyyyy keşke bunu alsaydımmmm, niye acele ettim ki" diye hayıflanıp onuda alıyorum. Bu böyle uzayıp gidiyor.
Neyseee, dün bunları Bakırköy'deki Select mağazasında buldum. Burada satılan giyim, ayakkabı her ne varsa yurtdışından geliyor sanıyorum. Hakkında araştırmada yapmadım ama hepsi £ etiketli :) Ama güzel ve uygun fiyatlı. Tavsiye ederim.

You Might Also Like

5 yorum

  1. güle güle giy seval ama söyleyim feminen çizgiler sana daha çok yakışıyo ama farklı olmuş hayırlı uğurlu olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Cnm çok teşekkür ederim. Ama arada bölede lazım yaw ;)

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller güle güle giy:)

    YanıtlaSil
  4. Benimde oxford alasım var şu sıralar bakırköyde nerde ki o mağaza hiç gözüme takılmadı tarif edersen bende bi gidip bakim tatlım:) bi de ne kadar fiyatı?

    YanıtlaSil
  5. cemre, cnm çok teşekkür ederim;)
    NahaPerfectDay, canım meydandan istanbul caddesine doğru inerken sağ tarafta kalıyo. C&A,D&R la falan aynı sırada olması lazım.Fiyatıda 29,50 tl.

    YanıtlaSil