Tavsiye ve Deneyipte Güzel Sonuçlar Aldığınız Önerilerinizi Bekliyorum !!!

11:54:00

Bu aralar blogla pek ilgilenmiyorum, ama merak etmeyin herkesi okuyorum, bakıyorum, notlar alıyorum... Dene, Git, Bak gibilerinden :)
Biliyorsunuz saçları iyice sarı yaptım ve uçlarından biraz aldırdım. Ama saçlarım kopmalara başladı. Sinirim bozuluyo resmen kopan saçlarımı gördükçe. Aklım devamlı saçlarımda, başka bişi düşünemez hale geldim :) Gerçi bir-iki haftadır biraz toparladım, ama yetmiyo sanki. Ben size şu an için kullandıklarımı sölim.
1- Şampuan ve saç kremi olarak Gliss Oil Nutrive serisinden şu üçlüyü kullanıyorum.

2- Haftada 2 kere Dax SuperGro kullanıyorum.
3- Haftada bir kerede elimin altında olan saf zeytinyağı ve tatlıbadem yağını sürüp bekletip yıkıyorum.
4- Duştan sonra mutlaka serum kullanıyorum.

Ama aklımda Organix'in Coconuts serisi var. Fiyatlarıda öle aman aman uygun değil. Hani aranızda kullanan varsa yada daha başka ürünler, yağlar kullanıpta memnun kalanlar varsa önerilerinizi bekliyorum. Hem bana , hemde aynı dertten muzdarip olanlara en azından birazcık bilgi olur.

You Might Also Like

4 yorum

  1. bende dax super gro alıp denemek istiyorum ama emnin olamadım bi,memnunmusun?

    YanıtlaSil
  2. Tatlım organix coconut'ın serumunu da bakım kremini de kullandım pek bir faydasını göremedim. Ben de sarı saçlıyım , bir röfle zamanımdan sonra yıpranan saçlarıma bakım olsun diye almıştım ben de eczaneden.ama pek memnun kalmadım, bir kere serumu çok yağlı! duştan sonra ıslak saça sürüp durulamıyorsun inan saçını bir daha yıkaman gerekiyor o kadar yağlı ama bu kadar yağlı olmasına rağmen saça bir bakımını göremedim şahsen! aynı markanın başka bir serisinde şampuanını da denemiştim ondan da memnun kalmadım şampuan bildiğimiz şampuanlar gibi köpürmüyor (organik olduğu için herhalde)saçı temizlemiyor gibi oluyor dediğim gibi ben memnun kalmadım şeker. ama kokuları şahane ona lafım yok!!:)) Satın almadan önce bir kaç kişinin daha fikirlerini almanı tavsiye ederim, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Gülin, cnm bende bi kaç blogda görmüştüm ayrıca çoğu kişi olumlu sonuç belirtmişti.Benimde tesadüfen karşıma çıktı watsonsda oradaki kızlarda kullanıolarmış. Baya bi uzattı dedi kız saçlarını göstererek. Ben daha 2-3 kere kullandım cnm. Uzatma etkisi hakkında bişi sölemem pek doğru olmaz bu kullanım sayısına. Ama saçlarımdaki yumuşaklık ve parlaklık konusunda olumlu çok etkisi var.

    Posh Butik, çok tşk ederim cnm öncelikle. Bende 2 kere üst üste eczanede baktım. Biraz fiyatları tuzlu olduğu için karar veripde almada zorlandım diyelim:)Bide aman aman bişi deilse havaya para saçmak gibi olacaktı. Bende işte bundan korkuyordum. Sen memnun kalmamışsın, kesin bende öyle olacaktım. Ben öyle saçlarımın yağlı durmasından nefret ederim :)

    YanıtlaSil
  4. Coconutun serumunu bende aldım ve en fazla 3-4 sefer kullandım ve hiç memnun kalmadım o kadar yağlı bir ürünki bir pompası bile saça fazla geliyor saç kuruduktan sonra yağlı gözüküyor ve çok ağırlık hissi yaratıyor saçta tavsiye etmem ama organix in mocha espresso şampuanını ve saç kremini tavsiye ederim saçların daha hızlı ve sağlıklı uzamasını sağlıyor kokusu yapısı ve saçlarda bıraktığı koku harika ben çok memnunum....

    YanıtlaSil