OKUYORUM : Jane Green - Bay Belki

16:15:00

Bu tarz kitapları normalde severim ama alırken hiç elim gitmez :) Hep gider heyecanlı, karmaşık romanları alırım. Bunu da Cosmopolitan'ın Mart sayısında hediye olarak verdiler. Yani almadım:) Şu anda elimde başka kitap olmadığından buna başladım. Sürükleyici :)

Konusu ise; 27 yaşındaki Libby 'nin zengin bir koca konusunda söyleyecek çok şeyi vardı. Bu yüzden karşısına matrak tatlı yakışıklı ama beş parasız; Londra 'nın kuzeyinde berbat bir pansiyonda yaşayan ve iyi bir akşamdan tek anladığı arkadaşlarıyla pub 'a gidip birkaç şişe bira yuvarlamaktan ibaret olan Nick çıktığında onunla sadece bir macera yaşamaya karar verdi.Bağlanmak yok! Öte yandan bankeri Ed herşeyin cevabı olabilirdi. Ed 'in Regent 's Park 'daki evi korkunç bıyıklarını fazlasıyla telafi ediyordu; sinir bozucualışkanlıkları görmezden gelinbilirdi; üstelik de Libby için çıldırıyordu. Sonunda Libby seçimini yaptı. Ümit edelim ki doğru olanı seçmiş olsun.

You Might Also Like

4 yorum

  1. okumuştum bu kitabı çok güzel :)

    http://sunsetvillage.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. evet sürükleyici ve her bayanın ilişkiler üzerine kendinden birşeyler bulabileceği bir kitap:)

    YanıtlaSil
  3. bu kitap benim arkadaşımla benim hayatım üzerinde işlenmiş herşeyiyle aynı libby nin düşünceleri aynı ben jules ise aynı arkadaşım ve kitabı bir solukta okudum inanılmaz bir kitap :)aşık oldum !!

    YanıtlaSil
  4. Kesinlikle çok sürükleyici, bazen komik bazende kendinden birşeyler bulabileceğin bir kitap. Bir günde bitirdiğimi hatırlıyorum :)

    YanıtlaSil