Boyama Sonrası Yıpranmış Saçı Kurtarma Operasyonu ve Loreal Color Vive Işıltı Veren Serum

19:13:00

Arkadaşlar geçen yazdan beridir saçlarım o kadar çok işlem gördü ki zar zor toparlamaya çalışıyorum. Benim saçlarım çok uzundur. Belimi bile aşar yani o derece:) Kestirmeyede kıyamıyorum. Siz siz olun sakın saçlarınızı siyaha boyatmayın... ben o hatayı yaptım şimdi çekiyorum... Siyahtan sonra 2 açma işlemiyle kahveye döndüm. Aradan bir ay geçti 1 açma işlemi ile karamele geçtim. Yine bir ay sonra, yine 1 açma işlemiyle çakma sarı oldum :)) sonucunda ipek gibi dalgalı saçlarım semsert, şekilsiz bişi oldular. Şimdi bakıyorumda yine iyi kurtarmışım :)) Nasıl mı yaptım işte şöyle;
1- Uzun bir süre şekillendiricileri bıraktım.
2- Mutlaka şampuan ve kremini ayrı ayrı kullandım.
3- Bakım maskeleri aldım, uyguladım.
4- Beni asıl kurtaran şampuana kattığım bemiks,bepanthen ve evigen ampüller oldu.
5- Ayrıca her hafta olmasada 2 haftada bir; bu ampüllerden 1'er tane kırıp, içine saf zeytinyağı, badem yağı, tatlı badem yağı ve benim aktarın birinden aldığım karışım şeklindeki (Rozita galiba markası) saç bakım yağından karıştırıp saçımda beklettim. Ve halada bu işlemlere devam ediyorum :)
6- Ve geldim varacağım yere :) yıkadıktan ve nemini havluyla aldıktan sonra saçlarıma bu serumu sürüyorum. Gerçekten herkes seval saçların artık toparlanmış, ne kadar sağlıklı ve parlak duruyorlar diyo bana :)
Hem de şekil vermek için düzleştirici yada maşa kullanacaksanız öncesinde bu serum kullanıldığında saçın minimum zarar almasını sağlıyor. Elektriklenmeyi önlüyor. Bunlar benim deneyip aldığım sonuçlar. Rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir ürün kendileri :) Fiyatıda 12tl civarında olması lazım.

You Might Also Like

4 yorum

  1. bu seruma bende bakayım.benim saçlarında ihtiyacı var:(

    YanıtlaSil
  2. Tabiki bak canım. iyi gelmişti o zamanlar saçlarıma.şu an toniguy kullanıyorum. ondanda bahsettim bugün istersen onada bi göz at.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba bu yazını arıyordum. Bende ampülleri ve bu serumu kullanacağım.hoşçakal:)

    YanıtlaSil
  4. valla ne yaparsanız yapın yanmış ve yıpranmış saçları kestirmeden kurtaramıyorsunuz... ben neler yapmadım be yağlar ne vitaminler kullandım sonuç değişmedi.. 1 senedir kestiriyorum halada düzelmedi :( onun için siz siz olun saçlarınızla sürekli oynamayın arkadaşlar.. saç bayanın en önemli aksesuarıdır.. bir kere yandığı zaman bir daha zor iflah oluyor..

    YanıtlaSil