NEW IN | Adidas SuperStar

14:04:00

Merhabalar, görüşmeyeli nasılsınız ? Ben mi, süperim, çok iyiyim ve anneyim :) Evet bu kadar uzun süre ara vermemin sebebi, hamileliğim, doğumum ve 1,5 yaşına yaklaşmış olan oğlum :) Bu serüvenin içinde birde extra emek isteyen bloğumu maalesef göz ardı ettim. Ama yavaş yavaş herşey rayına oturuyorken, dedim artık dönme zamanı geldi. Gerçi hala buralarda birileri var mı ya ? 

İnsanın zevkleri, alışkanlıkları ve tarzı, hayatın ona getirdikleriyle nasıl da değişime uğruyormuş onu deneyimliyorum şu günlerde... Hamileliğim ve doğumun ardından hızla topuklularıma dönmeyi hayal ediyorken, o kadar ara verince - ki yaklaşık 2 sene- ayakta alışamıyormuş :) Şimdi yeni gözdelerim spor ayakkabılar, hemde zıpır bir oğluşun arkasından koşmak için bunlara ihtiyaç var. 

Aylarca numaramı aradıktan, bazen bulupta bir tıkla kaçırdığım Superstar'larım artık benim... Anlatsam roman olur kıvamındaki kavuşma serüvenimizi , bu kadar uzun yazdıktan sonra, başka bir posta bırakıyor, hepinizi kocaman öpüyorum... Hoşgeldim ve umarım buralardasınızdır...

Instagramda beni takip etmek isterseniz : seval_akt 




You Might Also Like

4 yorum

  1. Hoşgeldin sefalar getirdin ben buralardayım :)
    Rabbim yavrunu sağlıkla sıhhatle güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. amin canım benim hepimizinkini inşallah ;)

      Sil
  2. Cnm hoşgeldin tekrar o zaman. Ayakkabılar nefis. Bende bayılıyorum bu modele.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım sende artık yatırımlarını sporlara yapmaya başla, doğum yakın, sonrasında çok işine yarayacak :)

      Sil