Yaz Gardrobunun Demirbaşları !

09:51:00

Yaz mevsiminin başlamasıyla, ellerimiz incecik, rahat ve aynı zamanda şık parçalara gitmeye, alışverişlerimiz bu yönde şekillenmeye başladı.Yazları her zaman rahatlık benim için ön planda olmuştur. Ama bu demek değildir ki sadece rahatlık, hem göz zevkime hitap edebilmeli, hemde beni daraltmamalı, bunaltmamalı... Rahatlık demişken, çoğu bayan gibi benimde rahatlık anlayışım ilk önce ayaklardan başlar... Ayaklarım rahat olduğunda benden mutlusu yok :) Bu sebeple yaz alışveşirim de ilk önce beni rahat ettirecek ayakkabı modellerini incelemeye başlarım. Tabiki en çok baktığım modeller şöyle allısından, pullusundan, taşlısından, sadesinden şık bayan sandalet 'leri. 


Yaz ayları dendi mi, akşam yürüyüşleri, sabah koşuları, doğa turları elbet yapılır. Eee bunun içinde şöyle hem rahat, hem trendy, hemde eşofmanlarımızın, şortlarımızın, eteklerimizin altında süper duracak bir spor ayakkabı almamız şart. Ben bu ara rahatlığa takıntılı olduğum için tek seçeneğim New Balance spor ayakkabılar... Çünkü hem modellerini oldukça beğeniyorum, hemde stilime yakıştırıyorum ;) 


Ayakları hallettiğimize göre, sıra geldi ne giyeceğimize... Hemen beğendiğimiz markaların bayan giyim koleksiyonları karıştırmaya başlayıp , şöyle tiril tiril elbiseler seçelim ;) Çünkü yazları sizi en rahat ettirecek ve şık gösterecek parça doğru kombinlenmiş elbisedir... 


Yaz aylarının olmazsa olmazlarını belirlediğimize göre, şimdi doğru alışverişe....





You Might Also Like

4 yorum

  1. Bi tek parmak terlik istiyorum
    bi hasir sapka istiyorum
    denim sort ve elbise istiyorum
    iyi bir gozluk istiyorum
    istiyorum da istiyorum :-D
    Optum.guzellik :-*

    YanıtlaSil
  2. yaz gelınce sandaletler 1. sırada oluyor..sevgıler

    YanıtlaSil
  3. I like the blue NB!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil