One Of My Office Style 3

12:12:00

Haftanın ilk pazartesisinden kalma resimlerle Salı gününden bir merhaba ! Dün oldukça yoğun bir gün geçirmem ve bu sebeple sadece 3 saatlik bir uykuyla ofiste olmamdan yazımı uzun tutamıyorum ama siz beni anladınız bence ;) Öpüyorum hepinizi, daha dinç bir şekilde görüşmek üzere ... !




Gömlek / Shirt : Romwe (Burada/Here)
Pantolon / Pant : Bir Butikten / From a local shop
Ayakkabı / Shoes : Zara
Saat / Watch : Michael Kors 
Bileklik / Bracelet : Jival 




Romwe Spring Festival SaleOver 1000 styles, up to 75% offStart from $3.99 Time: 2/4/2014 ---2/11/2014 Don’t miss, girls!Go: http://www.romwe.com/SPRING-FESTIVAL-SALE-c-436.html?facebook=sevalvemoda



You Might Also Like

5 yorum

  1. kalpli kalpli ne cici olmuş öyle bayıldım kombinine !

    YanıtlaSil
  2. bu ayakkabı hiç eskimez mi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskimesi mi lazım? Ayrıca bilişimci olduğumu hatırlatır şu an sizin ip'nizin ne olduğunu bildiğimi belirtmek isterim... Instagram postuna yazdığınız yorumla birlikte adsız yazmanız benim için sorun değil... Bloğumda bu tarz yazışmalara asla izin vermedim ve vermemde... Zaten cesaretli olsanız açık profilinizden yazardınız, klavye kahramanlarının bu blogda işi yok... İyi günler!

      Sil
  3. ayakkabı eskımz mı mı..allah allah... yorum yap yap elestırıde guzeldr ama yapıcı olan degıl mı..ne dıyım kı..gomlegıne bayıldım hemen tıkladım :)

    YanıtlaSil