NEW IN... Lovely Shoes

10:03:00

Sağlık problemlerim nedeniyle bloğa bir süre ara vermek zorunda kaldım. Ama yazmayı gerçekten özlemişim. Sizler nasıldınız bu süre zarfında ? Umarım herşey yolundadır, gerçi şu hayatta en önemli şey sağlık, sağlığınıza bir zarar gelmediği sürece diğer herşey gelir, geçer ;) 

Bu postumda Lovelyshoes.net'i sizlere anlatmış ve hepinize pek tabiki kendime de iyi alışverişler dilemiştim. Tabiki o esnada boş durmadım cidden alışverişimi yaptım. Ama araya Çin'in bayram tatili girince ürünlerim Şubat'ın 14'u gibi gönderildi bana. Ve bence bir yurtdışı alışverişi için mükemmel bir sürede, dün yani 5 günde bana ulaşmış oldu. 

Gelen ürünleri gerçekten çok beğendim ama ufak bir problem olmadı diyemem. Problemi sona saklıyorum ama öncelikle sneaker ile başlamak istiyorum. Bu sezon baby blue rengi hem altın devrindeyken, hemde sneakerlar bütün markaların gözdesiyken bu modele kayıtsız kalmam olanaksızdı. Ve beklediğimden güzel geldiler, model, metaryal ve renk olarak. Problemli kısma geçecek olursak, ben aslında transparan detaylı bu pump yerine farklı bir model sipariş etmiştim bununla alakası olmayan birşey, ama paketi açtığımda bende şok oldum :) Gerçi allahtan numarası tam oldu ve rahatlığı öyle yerindeydi ki geri göndermekle uğraşmak istemiyorum. Ama şöyle bir durum var, bu transparan detaylar geçtiğimiz sene her yerdeyken ben hiç hoşlanmazdım ki halada öyle, insanın istemediği ot burnunun dibinde bitermiş ya paketi açtığımda aynen bu duygu kapladı içimi :) Neyse giyince allahtan azıcık hoşuma gider gibi oldu :)



Sneaker : Burada / Here

You Might Also Like

4 yorum

  1. geçmiş olsun hoşgeldin.

    YanıtlaSil
  2. Gecmis olsun kuzum,
    Slippers'i aldim hemen :D

    YanıtlaSil
  3. Both pairs are woderful!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    YanıtlaSil
  4. seval ayak numaraları turkıyedekılerle aynı mı acaba? ben 35-36 gıyorum hangı numarayı sıparıs etmem gerekır acaba?

    YanıtlaSil