My Lovely Vintage's

10:09:00

Geçtiğimiz sezon popüler olan vintage desenleri bu sezonda yine oldukça göreceğiz. Geçtiğimiz günlerde Oasap'tan verdiğim siparişim elime ulaşır ulaşmaz çekim yapmak istedim ve kendinden desenli vintage bir gömlek ile ara mevsim kurtarıcısı yeleğimi seçtim. Bu sayede oldukça yüksek ökçeleri olan bu ayakkabımın açılışını yapmış, kayınvalidemin hediyesi olan vintage çantamı kullanmış oldum. Hadi benden bir sır; bu çantanın rahat bir 27 yılı var, benle yaşıt sayılır kendisi ;) Yalnız farkında olmadan o kadar çok vintage parça kullanmışım ki, ben bile yazarken farkına vardım. Ama olsun ben sevdim... Mutlu Günler !

Vintage patterns that were popular last season and this season we will see again fairly. When I got my Oasap order, I wanted to shoot. I choose a vintage self-patterned shirt, a vest, my high heeled pumps and vintage bag to complete to whole look. A mystery; this bag is 27 years old, same age as me :) Happy Days !


Etek Oasap(tıktık) / Gömlek Vintage / Yelek Stradivarius / Ayakkabı İssimo Shoes / Çanta Vintage / Saat Michael Kors
Skirt Oasap(Click) / Shirt Vintage / Vest Stradivarius / İssimo Shoes / Bag Vintage / Watch Michael Kors





You Might Also Like

6 yorum

  1. vintage parçalara bayılırım. renkler güzel, sana da yakışmış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım, aslında vintage olsun yeni sezon olsun, bi tutkum yoktur ama tesadüf eseri bu postta birleştiler ;)

      Sil
  2. merhaba oasap tan alışveriş yapmayı düşünüyorum bedenler yine Türkiye de aldığınz bedenler mi acaba daha küçük yada geniş gelebiliyor yurtdışından alınca öyle bir sorun oluyor mu acaba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında TR ye benzer ama, bunların kalıpları biraz dar oluyo. Ben normalde S beden giymeme rağmen problem olmasın diye hep M beden sipariş ediyorum yurtdışı alışverişlerimde ;)

      Sil