Pazartesi = Pazar :)

11:06:00

Haftasonu henüz bitmemiş olsada benim için bitti maalesef ki. Bugün çalışıyor olmamdan mütevellit benim Pazartesi'm = Pazar :)
Geçtiğimiz iki günde evlilik hazırlıkları tam gaz devamdı. Kına gecesi için elbise denemeleri, gelin ayakkabısı seçimi, çeyiz eksikleri ve değişecekler falan derken bir günü yedik. Diğer günü de biraz yine evlilik hazırlıklarına, biraz da kendimize ayırdık. Bazı durumların sizi strese sokmasına izin vermeyin ve bu süreci olabildiğince keyif alarak atlatmaya bakın. Bir kadeh blush, bir top dondurma ve bir kaç aksesuar kafanızdaki tüm sorulardan bir kaç saat olsa da uzaklaşmak için güzel alternatifler, bence ;)

While our wedding date is approaching, I need to feel a relief sometimes. I forget the wedding preparations fatigue by a glass of blush, ice-cream or accessory shopping. Try, it is effective ;)




Instagramda beni takip etmek için : swlblog
Follow me on Instagram : swlblog

You Might Also Like

10 yorum

  1. Bende de hazırlıklar tam gaz devam edıyor, sağ salim atlatmamız dileğiyle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım ;)
      Evlilik hazırlığı yapan herkese allah kolaylık versin ;)

      Sil
  2. Henüz evlilik hazırlığı filan yapmıyorum ama,ilerde bigün inşallah yaparsam,sizin gibi eğlenmeye ve keyif almaya bakıcam. Sonuçta kaç kere evleniyoruz ki ? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım, en güzeli bu şekilde olan. Herşeyi ile yaşamak, zorluğu stresi ve aynı zamanda mutluluğu ;)

      Sil
  3. tadını çıkar canım benim:) no stress- yes blush:D

    YanıtlaSil
  4. Haklısıııın yormamak lazım ruhumuzu , fiziken zaten tüm hazırlıklar yoruyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle canım ve kötü stresli günleri hatırlamaktansa, geriye döndüğümüzde bu anları hatırlamak daha güzel bence ;)

      Sil
  5. Merhaba Seval, küpeyi çok beğendim, nereden aldığını ya da markasını ve mümkünse fiyatını yazabilirsen sevinirim, teşekkürler. evliliğinde mutluluklar dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar, küpeyi kadıköy uzak ışıklar aksesuar bahariyeden aldım. fiyatı ya 3,5 tl yada 5 tl olması lazım. Bir kaç şeyi birarada alınca net hatırlayamadım ;)

      Çok teşekkürler iyi dileğiniz için...

      Sil