Gelinler & Hayaller

16:26:00

Her gelin şimdiye kadar giyilmiş en güzel gelinliği kendisi giysin ister. Düğünden yıllar sonra bile gelinliğinden, güzelliğinden bahsedilsin ister. Yanılıyor muyum, hangimizin içinde yok bu his ? En azından bende var :) 

Düğün tarihimiz ve yerimiz belli olduktan sonra hemen gelinlik araştırmalarına başlamıştım, tabi sadece online olarak :) Düğün yerimiz ve konseptine bağlı olarak iki seçenek vardı aklımda... Kasım ayında ve kapalı mekan düğünü yapacağımız için aklımdaki ilk seçenek, ilk girdiğimiz mağazada, denediğim 3.gelinlikte karşıma çıktı. Hiç bu kadar kısa sürede bulup ve karar vereceğimi tahmin etmiyordum ama gelinlik işi işte böyle... İçinize sindiği zaman başka hiç birşey denemek istemiyorsunuz ve gözünüz ondan başka hiç birşey görmüyor.

Kendi gelinliğim düğüne kadar sır ama, araştırma yaparken beğendiğim görseller umarım benim gibi düğün telaşında olanlar için yardımcı olur. Gelinliğinizi seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli şey, sizin ne istediğinizdir... Etraftan gelen seslere kulaklarınızı tıkayın ve gözlerinizi kapayıp mekana ilk girerken kendinizi nasıl hayal ediyorsunuz onu düşünün. İkinci en önemli unsur düğününüzün nasıl bir yerde olacağı ve konsepti. Bir kır düğününe nasıl parıl parıl şaşaalı bir gelinlik fazla gelirse, kapalı bir mekanda yapılacak düğünde ise sade ve dümdüz bir gelinlik sönük kalacaktır. Bunu da göz önünde bulundurarak, hayalinizdeki gelinliği seçin ve düğününüzde en mutlu siz olun !!!









You Might Also Like

3 yorum

  1. 1-4-5 e bayıldım. Kugular gibi. Tabi 5 numaralı resimdekilerin sırtı biraz fazla acık:) Onu giymek için 1,80 boy lazım:)

    YanıtlaSil