Yesterday & Today

11:39:00

Merhabalar, yine ne kadar ıslak, soğuk ve sevimsiz bir gün deyip kendi hislerimi sizlerede yansıtmak istemiyorum, ama yaptım bile :) Ama olsun süper bir gün olacak değil mi?? Mii acaba:)
Instagram kullananlar var mı aranızda? Ben fena şekilde takıldım ve bir aydır blogdan daha fazla ilgilenir oldum :) Orada her dakika iki arada bir derede çektiğim fotoları paylaşıyorum, izlediğim kişilerin fotolarını beğeniyor, yorum yazıyorum... Sizde Instagram kullanıyorsanız kullanıcı adınızı bana yorum olarak atın, hep birlikte izleşelim, likelaşalım :) Bu arada benim kullanıcı adım "swls".
Bazen blog için resim çekecek kimseyi yada zamanı bulamıyorum, hemen Instagramda bir shot paylaşıyorum. Ara ara bu çektiğim fotoları blogda paylaşmaya ise bayılıyorum... İşte dün ve bugün ki SWL... 


Hi everyone, again the weather is rainy and unlovely today in Istanbul. But I hope today will be a beautiful day ;)
You already know that I use the Instagram more than my blog nowadays. If you have a IG account, comment your username to me to follow you ;) My username is "swls". Some days I don't find anyone or time to take my photos for blog. So I take a shot at Instagram than share it both on Instagram and blog. Here is my yesterday and todays outfit shots ;)






You Might Also Like

3 yorum

  1. saçlar dalgalı pek hoş tatlımmm:))) ewet bu yağmurda muhteşem bi gün olucak çok inanıyorummm (kışa döndü hawa hava donuyorum:( )



    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. begüm, cnm biraz geç cevap yazabildim kusuruma bakma. ben yazana kadar havada açtı mükemmel yine. öpüyorum kocaman tşkler..

    YanıtlaSil
  3. İnstgramda bulup sonra blogunu takip ettiğim 2. bloggersın bende tersi oluyor takip ediyorum:)

    YanıtlaSil