NARS Sheer Glow Foundation #Fiji

19:33:00

Yeni birşeyler deneme ve Sephora'daki satış görevlisinin yoğun isteği üzerine NARS Sheer Glow Foundation'a bir şans vermek istedim. Biliyorsunuz ki ben Estee Lauder Doublewear serisini özel günlerde kullanıyorum ve oldukça memnunum. Bitmelerine çok az kalmışken hemen yenilerini almalıydım :) Chanel 'e geri dönerim diye gittim mağazadan NARS 'larla çıktım :)


Hadi ilk önce Fondoten ile başlayalım. Ambalajı klasik NARS...



Üst kapağın altında yine minik bi kapakçık daha var. Bence güzel bir ayrıntı, ancak keşke pompalı olsaymış...



Ben tenime uygun olan Light serisinin FIJI rengini aldım. Tenime tam tamına birebir oturdu.



Şimdiiiii, geliyoruz benim fondoten hakkındaki görüşlerime :)
Öncelikle bu fondoteni çok sevdiğimi belirtmek isterim. Kapatıcılığı orta denilebilir, az sürerseniz renk tonunu eşitler, biraz fazla sürerseniz kapatıcılığı artar;) Sürerken dağıtılması çok kolay ve ciltle adeta bütünleşiyor. Yalnız aman adında "sheer glow" var parıltılı ışıltılı bir ürün diye beklemeyin, içinde kesinlikle ışıltı namına birşey yok. Belkide bu adı almasının sebebi tek başına kullanıldığında adeta kendi cildinizmiş gibi taze bir görünüm sağlaması. Yalnız kötü bir yanı var, altına iyi bir nemlendirici ve baz uygulamazsanız gözeneklere doluyor  ve gün içinde T bölgesinde parlama yapıyor. Altına doğru bazı seçmek çok önemli. Ben Clarins Lisse Minute ile denediğimde parlama yaptı. Ama MAC Prep Prime ile mükemmel sonuç verdi. Ben elimde 2 tane baz olduğundan NARS'ın kendi makyaj bazını almadım, ancak onunla da uyumlu olacağını düşünüyorum. 

Kısacası ben bu fondoteni çok beğendim... Eğer sizde fondoten alışverişine çıkacaksanız bu ürünü denemeyi kesinlikle unutmayın, seçenekleriniz arasında olsun ;)







You Might Also Like

12 yorum

  1. Tonu ve cilteki uyumlu güzel gözüküyor..ama yağlı ciltlere pek uygun değil sanırım ..Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cnm benim T bölgem gün içinde parlama yapar ama ben MAC prep+prime ile kullanıyorum, gün içinde herhangi bir parlama yapmaı bende;) çok tşkler ;)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. gerçekten çok güzel bir fondoten cnm ;)

      Sil
  3. uygulamalı olarak görmeyi çok isteriiiiim=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım yüzümde uygulamalı göstermeyi isterdim ama en kısa zamanda yapmaya çalışırım;)

      Sil
  4. cok purussuz gorunuyoo :) aynen uygulamalıda gorelım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamam fıstık, en kısa zamanda yapmaya çalışırım ;)

      Sil
  5. Nars'ın ürünleri gerçekten çok başarılı bence bir çok ürününü severek kullanıyorum. Bu fondoteni uygulamışlardı bana ama tam olarak tenime gitmemişti rengi ama kapatıcığı ve verdiği ışıltısı güzel gerçekten.

    sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi canım. ben ne zamandır Eden pudrasını ve Allıklarını kullanıyordum ve oldukça memnundum. Fondötenini de çook beğendim ;) Keşke renklerinden biri uysaydı sanada, gerçekten memnun kalırdın ;) Öptüm..

      Sil
  6. ben hic kullanmadim bu markanin ürününü ama aklimda bulundururum mutlaka..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım mutlaka aklında bulunsun, seçenekler arasında olsun ;)

      Sil