Love & Peace & Joy

20:19:00

Haftasonum öyle dinlendirici geçti ki geçen hafta çalıştığımı unuttum bile. Eğer Instagram'dan beni takip ediyorsanız dün öğleden sonraya kadar uyuduğumu biliyorsunuzdur büyük ihtimalle :) Koca bir cumartesi uyunarak geçirilir mi demeyin sakın, akşamı gayet eğlendim, uno problemo :) Bugünde evde PTT moodunda takıldım ve kendime geldim. Sanırım ev kedisi olmayı, kahvaltı hazırlamayı ve gayet free takılmayı seviyorum :) Kim sevmez ki... Siz haftasonu neler yaptınız ?
Bu arada Instagram'dan beni takip etmek isterseniz kullanıcı adım swls... Görüşmek üzere.







You Might Also Like

13 yorum

  1. hafta içi okulda, iste olanlar için sanırım en güzeli cumartesi ya da pazardan birini evde geçirmek : ) bastan asagı çok beğendim bu kombini, çok yakısmıs bu tonlar sana : )

    YanıtlaSil
  2. Kombin çok güzel,kolye nerden?

    YanıtlaSil
  3. canım harikasıınnn,çok sevdim bu kombinii:)relax neşeli chic...

    YanıtlaSil
  4. ne kadar harika bi haftasonu benim koşturmaya devam etmem gerekiyordu:) senin hafta sonuna çok özendim:(kombin çok şık görünüyor harika:)



    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. O ne güzel bir kazak ve kolye canım yaa, çok beğendim :)
    Bu arada hamsili pilav yorumuna bir türlü cevap yazamadım kusura bakma. Bu aralar hep blogun tasarımıyla uğraşıyorum. Lifestyle bölümüne recipe diye bir bölüm koydum. Bundan sonra oraya yemek tarifleri giricem. İlk tarifim de hamsili pilav olucak. Onu haber veriyim dedim :)

    Sevgiler

    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  6. Canım kolye ve kazağın ne şirin öyle yazılı kazakları çok seviyorum ben çok yakışmış fıstık:) Ohh keşke ben de öle bi uyusam da kendime gelsem:)

    YanıtlaSil
  7. Kazağına bayıldım canım :)

    YanıtlaSil
  8. Seval ne sahane bi kazak! Sevmeyenimiz yok sanirim;) Ee mesajlari da yerinde, renkleri de;)
    Cok uyumlu, cok cici bi kombin olmus bu;)

    YanıtlaSil
  9. masallah çok yakışmış canım kazak ve kolye çok hoşmuş...

    YanıtlaSil
  10. Beyaz Büyü, cnm evde dinlenmezsem kendime gelemiyorum dinlenmiş gibi hissetmiyorum:S çok tşk ederim cnm benim. öptüm çok.

    Kozmetik perisi, cnm geçen yaz sezonu pull&bear dı sanırım ;)

    YanıtlaSil
  11. fashionözge, çok tşkler cnm havalar güzel olunca böyle olmayı seviyorummm.

    begüm, gel cnm birlikte dinlenelim ;) geçen haftasonu yoğun çalıştıgımdan bu haftasonu full dinlenme ile gecti. ama iyi oldu ancak kendime gelebildim:)

    YanıtlaSil
  12. deniz saatçioğlu, vuuu süper diyorum o zmaan.. İlk deneyicin ben olucam orası kesin:) ben çok meraklıyım yemek işlerine :) bu arada tşk ederim cnm benim öptüm çok..

    fashion house by zeto, cnm hiç sorma haftalar hatta aylar sonra bu uyku ancak kendime getirdi beni :)arada lazım böyle ;) çok tşk ederim cnm güzel yorumun için :X

    YanıtlaSil
  13. sevda s, çok tşk ederim cnm ;)

    SvGLove, çok tşk ederim cnm benim.. üzerindeki mesajlara bende bayılıyorum :)

    myprincess, çok tşk ederim kuzum öptüm çok;)

    YanıtlaSil