Zara Hüsranı, Stradivarius Hayranı :))

23:53:00

Bugün işe gelmeden sabah Capacity açılır açılmaz Zara'ya gittim. Ne alacaklarım, ne beğendiklerim vardı. Mağaza bomboştu, hem nasıl kalabalık olsun ki, mağazadan içeri giren ilk müşteri bendim, öhöm öhöm :)))
Heryer düzenliydi, tamam ama hiç birşey bulamadım desem :) İndirimden önce beğendiğim hiçbirşey yoktu. Ayakkabılara bakayım dedim, ya 36 ya 40 var. Birde ben öyle aman aman bir indirim göremedim, 159tl olan ceket 139 'a düşmüş. "Ben 139tl veriyorsam eğer zaten onu 159'da alırdım beee kanka ne gerek var kendinizi bu kadar yormaya" dedim :))) Açıkcası benim beğendiklerimde indirim ya yoktu, yada çok azdı. O zaman ikinci bir emre kadar (ki bu 2.indirimi beklemek oluyor) Zara'ya bakıp boşuna zaman kaybetmiyoruz :)  Rotamızı diğer İnditex grubuna çevirip Stradivarius, Pull&Bear, Bershka'ya ışınlanıyoruz. Benim 1 saat zamanım olduğundan bu üçüne sadace 15 dk içinde bakabildim, güzel indirimler var haberiniz olsun ;) 


Bu ışıl ışıl eteği Stradivarius Lookbook'unda çok beğenmiştim, indirimde yakalayınca kaçırmadım. Bershka kazak ise asimetrik kesim, skinny ve minilerin üzerine düşündüğümden ayrıca fiyatıda cezbedici olduğundan dolabımdaki yerini çoktaaaan aldı... Bugün alışveriş için sadece 1 saatim vardı, bunun 45 dk sını Zarada harcayıp ellerim bomboş çıktım. 15 dk da bu 2 güzelliği 2 farklı mağazadan alıp çıktım. Yani Zara benim için bir hüsran, Stradivarius & Bershka harika oldular :)))



You Might Also Like

11 yorum

  1. canım gule gule kullan o eteği gördüğümde bayılmıştm. :)

    YanıtlaSil
  2. aa etek süper bir parça, ışıl ışıllık her kadının içinde vardır dimi? :)))

    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. iki parçayada bayıldım canım , zaraya bakıcam daha bende aakkabı ve çantalar .. 36 benim için tamdır ya çantalar ne durumdaydı :)

    YanıtlaSil
  4. bencede zara indirimini çok büyüttüler. etek supermiş, gule gule giy =)

    http://rainbowgatherer.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. ben de zaraya giremeyen gruptanım :) buarada kazağın beyazından da ben aldım :))güle güle giyinelim :)
    unutmadan blogumda hediyem var,katılmak istersen....:)
    http://balgozlukiz.blogspot.com/2012/01/hediyem-vaaaaaaar.html

    YanıtlaSil
  6. Eteğin çok şık, çok beğendim :) Bu arada lookbooktan baktığım kadarıyla dediğin gibi hiç de öle aman aman indirim yok ben de şimdiden hüsrana uğradım diyebilirim.

    YanıtlaSil
  7. Zara gibi mağazalardan beğendiğini sezonda alacan anacım sanırım:-( Bir de dediğin gibi baksana 20-TL fark için mi bu yırtınma, milletin talan etmesi?Beğendiğini çok ölüp bittiğini sezonda alacan, indirimde de şansına ne kalırsa, beğendiğin olursa onu alacan.( Ben artık öyle yapıyorum valla, piman olmak yok sonra:-))Bu alma işlerinin, giyim kuşamın sonu yok işte.Herneyse ben de eteğini çoook beğendim.Kazağında çok tarz aslında.Güzel kombinler yaparsın sen şimdi.Güle güle, güzel günelrde giy canım.

    http://papis-style.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. etege bayıldımmm bulursam kesın alırım :)))bende magazalardan begendıklerımı alıoyrum ındırım beklemıyorum cunku calışırken sezon donuyor keza ındırımde hıcbırsey bulamayanlardanım cunku hafat ıcı calışıp hafta sonuna kalınca magazalarda talan durumu soz konusu:))9

    YanıtlaSil
  9. Tamamen haklısın katılıyorum sana:) Hiçbir şey bulamadım ben de hatta indirimden önce beğendim şeylerde indirime girmemiş ortalarda bile yoktu. Sezonda alsaydım daha iyiydi:) Tam bir hüsran oldu. Aldıklarında çok güzelmiş güle güle giy canım:))

    YanıtlaSil
  10. cok sanlısın o etek için kapıştı kızlar strada :)
    post bekliyorum en kısa zamana
    zara hakıkaten fısdı :D
    kımse begenmemıs

    YanıtlaSil