WORKY

12:54:00

Siyah havuç pantolon ve gömleğe eşlik eden bir örme kazak. Zara'dan çoook severek aldığım asimetrik ayakkabılar, olmazsa olmaz saatlerim ve azıcık aksesuar. Karşınızda yine bir iş günüm...
Ps: Lütfen yeşil çay içelim, içirelim :))

// Black trousers and shirt with a knitted sweater. My lovely asimetric Zara shoes, necessarily watch and less accessories. Here my usual worky day...
Ps: Please drink green tea :))





Pantolon ve Gömlek : Mango / Kazak : Bershka / Ayakkabı: Zara / Küpe : H&M
Pants and Shirt : Mango / Sweater : Bershka / Shoes : Zara / Earring : H&M

You Might Also Like

9 yorum

  1. Kazağın rengi çok hoşmuş canım. Kazakları eskiden sadece jeanlerle giyerdik şimdi böyle şık kombinlere eşlik etmesine bayılıyorum..

    YanıtlaSil
  2. Güzellik iş başında yine :) pantolonunu çok sevdim...ayakkabıların zaten favorim...Ama o yeşil çay yokmu? ıyyk içemiyorum asla :)

    YanıtlaSil
  3. ay iç ama içirmeee bende hiç semem yeşil çaay ama seni severimm güzel pantolonunuda kazağınıdaaa:D fotileri kim çekti bakiym kocişin geldimi insafa? :D

    YanıtlaSil
  4. Esra, kesinlikle katılıyorum cnm ;) eskiden kumaş pantolon ile gömlek yada klasik badi giyeridk şimdi bu tarza bayılıyorummm bende ;)

    Myprincess, çok tşk ederim canım benim o senin güzelliğin;) canım bende içemezdim ama 1 senedir içiyorum, acayip faydalı ;)

    mamba , geldi insafa sonunda yaaa:))) arada esiyo benimkine hiiiç yanaşmıo foto makinesinee, hatta delleniyo.. bende susuyorum sonra acıyo mu halime ne oluyosa, gel aşkım çekim diyo:DD canım içiricem hepinize yeşil çay:)) bende sevmezdim ama artık numberone'ım.. limonla dene ilk etapta;) çook faydalı, helede benim gibi sindirim problemin varsaa:)))

    YanıtlaSil
  5. renk uyumuna ve o ayakkabılara bayıldım , bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. kazağının rengi çok güzelmiş,siyaha da çok yakışmış.ama yeşil çay için aynı şeyi söleyeiyorum:)kahve gibi güzel bir içecek varken yeşil çaya hayır:)))kahvede çok faydalı..valla bak:P

    YanıtlaSil
  7. Stay on the fashion, çok çok tşk ederim cnm benim öpüyorum..

    Pın Princess, öncelikle tşkler cnm. ama hayırrrrr:)) kahveye hayırrr.. çoook zararlı. hepinizi yeşil çaycı yapıcammm :))

    YanıtlaSil
  8. Sevalcim ayakkabilarin cok seksi:) bu arada mail attim sana .bir de artik gorusebiliriz:)

    YanıtlaSil
  9. Khaleesi Style, çok tşkler cnm. bakıorum hemen ;)

    Gokhan, tşkler ;)

    YanıtlaSil