I Found Shampoo & Conditioner of My Life

20:17:00

Evet evet, bu sefer kesinlikle buldum arkadaşlar. John Frieda Açık Sarı Saçlara Özel Volumising Shampoo ve Moisturising Conditioner. Ben devamlı en iyisini arayan biriyim. Bana iyi gelsede mutlaka daha iyisi vardır diye ikinci bir kez o ürünü almam, özelliklede saç bakım ürünlerinde :) Biliyorum bir nevi takıntı ama, evet takıntılıyım :)
Ama bu sefer yanıldım. Galiba hayatımın şampuan ve saç kremini buldum. Herkes saçlarımdaki değişimi farkediyor. Eeee buda benim hoşuma gidiyor. Saçlarım çok işlemli ve yıpranmış sayılan cinsten. Saçlarımı yumuşacık, parlak ve daha hacimli yapıyor. Saçlarıma herhangi bir şekillendirici uygulamadan, doğal haliyle kullanabiliyorum artık. Mutluyum :) Bayıldım, bir daha da bırakmam... 

Yes, finally I found shampoo and conditioner of my life. John Frieda Sheer Blonde Volumising Shampoo and Moisturising Conditioner. Everybody realize change of my hair. My hair has a lot of bleaching operation. They makes my hair soft, brillant and voluminous. I'm using my naturel hair eventually without any hair styling product. I'm happy, I will not give up to using them...

You Might Also Like

6 yorum

  1. ben de bunları kullanıyordum ama sacımın pis bir hyu var uzn sure aynı urunu kullanırsam alışıyor ve ilk etkisi gostermiyor. 2 kere kullandıktan sonra değiştirdim gene:((

    YanıtlaSil
  2. hayırlı olsun tatlım, bak merak ettim şimdi.tbs'nin muzlu serisini denedim senden duyunca saç kremine bayılıyorum ama şampuan biraz sertleştiriyor sanki. yine de sevdim ama bunu da denerim madem övdün:)

    YanıtlaSil
  3. bende saçlarım platinken bu seriyi kullanmıştım ama çok beğenmemiştim nem serisi daha çok hoşuma gidiyor.sende benim gibisin demek.Bende iyisini bulsamda hep daha iyisini ararım:)

    YanıtlaSil
  4. Aysun, evet o konuda çok haklısın cnm. Bende o sebeple yine john Frieda nın farklı bir serisini daha aldım, ikisi arasında git gel yapıyorum. bu şekilde ikisinden de performans alıyorum.

    Sochic, TBSnin şampuanı biraz sertleştiriyor haklısın cnm ama o kremi yok mu şampuanı örtbas ediyor ;)Bunu da tavsiye ederim cnm kesinlikle... Bana çok iyi geldi. umarım sende benim gibi memnun kalırsın...

    özge, evet canım mutlaka bir yerlerde en iyisi vardır değil mi :))) Ben bu şekilde kullanıyorum cnm, saçlarım oldukça nemlenmiş ve yumuşacık oldular..

    YanıtlaSil
  5. yıllardır kullanıyorum valla sık sık ydışında olduğumdan orada 10 avro burada geçirme paso kuzum

    YanıtlaSil
  6. zaten TR de ne geçirme değil ki direktörüm :) birde yurtdışı kozmetik alışverişini yasakladılar ohhhh ne ala memleket olduk..

    YanıtlaSil