Green Marcasite Jewels

11:40:00

Kimileri için 9 günlük bayram tatili başladı. Benim gibi bayramda bile çalışması gerekenlere "Allah Kolaylık Versin" diyorum :) Eee bu bayram piyango bana vurdu, mesaideyim :S Allahım neden bu sistem hergün işlemek zorunda? Neden ben şu lanet Bilişim alanındayım :)

Her neyse, bu küpe ve yüzüğü Bakırköy'de bir gümüşçü pasajında buldum. Oldukça beğenerek aldım ve kullanıyorum. Hatta BURADAKİ kombinimde kullanmıştım.

I bought this marcasite earring and ring from a shop at Bakırköy Silver Passage. I liked it so much and used it in that outfit post.

You Might Also Like

11 yorum

  1. Kombinle hariak olmuş.
    Fiziğinide çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. çok tşk ederim canım ;)

    YanıtlaSil
  3. küpe cok agır duruyo.
    begendımmmmm

    YanıtlaSil
  4. lanet deme ya çok para var harika bir bölüm.. bende bilişim 3. sınıf öğrencisiyim seval ablamm :) meslektaş çıktık bak gördün müü =)?

    YanıtlaSil
  5. kova kadınıyım ben, çok tşk ederim canım. hem hava olarak ağır, azıcıkta gramaj olarak ağır aslında :D
    seda, oooo bölümdaş :) yerine yerleşirsen iyi para var haklısın :) ama adamın canıda çıkıyor :S ben mezun olalı 4 sene oldu. 4 senedir bayram seyran haftasonu demeden iş başındayım :)

    YanıtlaSil
  6. Küpen çok güzelmiş, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  7. ayyy şuan çok mutlu oldumm yaa ne güzelll aynı bölümden çıktık:) ben üni. düşünmüyorum liseden sonra direk işe yerleşme gibi bir şansım var :) ne güzel dimi.. aslında pc'yi seversen çok sıkılmıyorsun yaa.. mesela bende öyle..:)

    YanıtlaSil
  8. sevda s. cnm çok tşk ederim öncelikle. isteğin üzerine yorumu yayınlamadım :) sanırım o tanıdığına sadece benziyorum :) ablam yok benim, ben ablayım :) yine sorduğun için tşkler ;)

    YanıtlaSil
  9. sevda s. cnm çok tşk ederim öncelikle. isteğin üzerine yorumu yayınlamadım :) sanırım o tanıdığına sadece benziyorum :) ablam yok benim, ben ablayım :) yine sorduğun için tşkler ;)

    YanıtlaSil
  10. seda, hımmm...Meslek lisesinde mi senin bölüm? Ben üni. desin sanmıştım :)ben süper liseden mezun oldum. Üni. de 4 sene Bilgisayar Bilimleri okudum.
    Liseden sonra bence üni düşünmelisin ;) Sadece abla tavsiyesi. Eğer şansın varsa iş olanağı olarak tabiki değerlendir derim ama, 4 senedir iş hayatındayım.bizim alanda mutlaka diploma önemli. Çok iyi yerlere gelmek istiyorsan eğer, üni. arkasından mümkünse yüksek lisans,ayrıca toplayabildiğin kadar sertifika ve dil...Çünkü piyasa zaten işsiz üni. mezunu dolu. Aralarından ancak bu şekilde sıyrılırsın.. Sanırım yaşın daha küçük bunları yapmak için zamanın var daha önünde.
    ben zamanında değerlendirdim, şimdi gerçekten memnunum ;)
    Yanlış anlama beni sakın ama sadece abla tavsiyesi.

    YanıtlaSil
  11. yooo ablammm ne demekkk ne yanlış analmasııı :) kulağıma küpe oldu söylediklerinnn evet lise daha küçüğüm :) çok çok haklısın söylediklerinde tecrübelerine güvenip dediklerini elimden geldiğinde yapmaya çalışacağımm çoook teşekkürlerr öpüyorummm :* ps: biraz rahatsızdım hast.den yeni çıktım ondan yorumlarımı şimdi yazıyorum k. bakmayın lütfen.. :(

    YanıtlaSil